1104-412_Werkenbij_Intro1_v1-1104-412_Werkenbij_Intro1_v1.jpg Intro1_Mobiel_Image_WerkenbijEssilor-Intro1_Mobiel_Image_WerkenbijEssilor.jpg

Werken bij
Essilor

Lees meer over de organisatie,
de openstaande vacatures
en de mogelijkheid om
open sollicitaties te versturen.

Werken bij Essilor

Werken bij Essilor Nederland betekent werken binnen een innovatieve organisatie met een sterk internationaal karakter. De Essilor Group is aanwezig in meer dan 100 landen ter wereld, waar in totaal meer dan 58.000 medewerkers zich inzetten voor Essilor’s missie. In Nederland is het productielab en commerciële kantoor gevestigd in Zevenaar (Gelderland), waar ongeveer 175 personen werkzaam zijn.

De Essilor Group kent 5 gemeenschappelijke waarden die door alle medewerkers nageleefd een gerespecteerd worden: innovatie, samenwerken, culturele diversiteit, wederzijds respect en vertrouwen en ondernemersgeest. Deze waarden zorgen voor de eensgezindheid van alle medewerkers en een optimale effectiviteit in het realiseren van onze gezamenlijke missie en doelstellingen. 

Improving lives
by improving sight

De wereld telt vandaag de dag ongeveer 4,3 miljard mensen met een kijkprobleem. Hiervan beschikken ongeveer 1,8 miljard personen over een passende kijkoplossing. Dat betekent dat er maar liefst 2,5 miljard (!) mensen ter wereld geen toegang hebben tot oogzorg en/of een passende kijkoplossing, waardoor zij niet vanzelfsprekend kunnen genieten van een natuurlijk zicht. Essilor’s missie is het verbeteren van levens door middel van het verbeteren van zicht. Voor iedereen. Waar ook ter wereld.

Essilor is toegewijd aan het toegankelijk maken van beter zicht door continue innovaties op het gebied van corrigerende, beschermende en preventieve zichtoplossingen. Essilor ontwikkelt, produceert en vermarkt premium oogzorgproducten (zoals brillenglazen en instrumenten) welke op maat gemaakt kunnen worden zodat deze perfect aansluiten op de individuele kijkbehoefte van de drager.

Openstaande vacatures

Wij hebben momenteel twee openstaande vacatures

Accountmanager Retail/Optiek (Noord)

(v/m) 40 uur

Wat verwachten wij van je?
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van brillenglazen aan opticiens in jouw regio. Je bent dé sparringspartner voor de opticien als het gaat om ontwikkelingen in de branche, margeverbetering en marketingplannen. Op deze manier verbeter je samen de business. Ook vertegenwoordig je Essilor op (inter-)nationale beurzen en geef je trainingen aan opticiens. Je werkt nauw samen met collega`s van de afdelingen marketing en customer service om de topservice van Essilor te blijven verbeteren. Kortom: je hebt een belangrijke rol in het versterken van de commerciële positie van Essilor.

Wat vragen wij van je?
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding. Je bent communicatief vaardig, zeer gedreven en hebt een commerciële instelling. Je bent klant- en servicegericht, cijfermatig onderlegd en je hebt ervaring in de buitendienst binnen de retail. Ervaring in de optiek is een pré.

Wat bieden wij?
Een modern en uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een lease-auto, een aandelenregeling met performance shares, uitgebreide mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en een goede pensioenregeling. Verder bieden we een uitdagende functie in een moderne internationale organisatie, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. 

Informatie:
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Titus Bosscha, HR Manager, bereikbaar op telefoonnummer 0316 - 580 643.

Reageren
Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur dan je brief voorzien van CV naar sollicitatie@essilor.nl  t.a.v. Titus Bosscha, HR Manager. Voor uitgebreide informatie over onze organisatie en producten kan je terecht op deze website.

Service engineer
bij OpticWorks

(v/m) 40 uur

OpticWorks is het 'optic service center' dat ondersteuning biedt voor installatie, implementatie, onderhoud en het oplossen van storingen aan optische instrumenten en inslijpapparatuur die bij onder andere Essilor Instruments, O’Max Instrumenten of HOI zijn aangeschaft. Een team van ervaren Service Engineers zorgt met hun brede kennis en vakkundigheid dat de opticien zorgeloos kan werken. Om deze kwaliteit van de service te waarborgen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Service Engineer.

Als Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, het uitvoeren van onderhoud & reparaties en het installeren van nieuwe apparatuur op locatie bij de klant. Naast het leveren van goede service, geef je ook instructies aan de gebruikers van de apparatuur.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting elektrotechniek en/of fijnmechanica en ervaring in soortgelijke functie. Daarnaast is kennis van computers en software een pré. Verder ben je zelfstandig, leergierig, pro-actief, flexibel, klantgericht, in bezit van rijbewijs en bij voorkeur woonachtig in de regio Zwolle.

Wij bieden je een afwisselende en zelfstandige functie in een informele en open organisatie.

Reageren
Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur dan je brief voorzien van CV naar sollicitatie@essilor.nl  t.a.v. Titus Bosscha, HR Manager Essilor Nederland.

Open sollicitaties

Staan er geen (passende) vacatures open? Dan kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Ben jij overtuigd dat je over specifieke competenties beschikt waarmee je een aanwinst voor Essilor als organisatie zou zijn? Een optiekachtergrond is altijd een pre! Sollicitaties kun je sturen naar:

Essilor Nederland BV
T.a.v. de heer T. Bosscha
Postbus 102
6900 AC  ZEVENAAR
Of mailen naar: sollicitatie@essilor.nl

De afdeling P&O is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0316 – 580 640.
Voor de functies ‘operator (productielab)’, ‘optiekadviseur (sales)’, ‘medewerker klantenservice’ en ‘vakantie- en weekendkrachten’ zijn er met grotere regelmaat vacante posities beschikbaar.