Intro1_1104_412_Arwen_v2-Intro1_1104_412_Arwen_v2.jpg

Essilor special lenses lab
maakt bril voor
eenjarige Arwen

Zevenaar, 1 oktober 2018

Vorige maand ging het bericht van de moeder van eenjarige Arwen uit Zwolle viraal op Facebook. De kleine Arwen was haar brilletje kwijtgeraakt na een bezoekje aan het winkelcentrum. Moeder Lilian waagde een poging om de bril terug te vinden via een Facebook-oproep. Ook Essilor Nederland zag de oproep langskomen en besloot te zorgen voor een kwalitatieve kijkoplossing voor het meisje.

AFHANKELIJK VAN EEN GOEDE BRIL
Net zoals vele anderen is Arwen afhankelijk van haar bril om scherp te kunnen zien. Opvallend echter is de benodigde correctie van de slechts eenjarige Arwen. Haar hoge plus-sterkte zorgt ervoor dat ze nauwelijks scherp ziet. Ze is dus erg afhankelijk van haar bril. Een groot deel van de informatie die wij dagelijks verwerken bestaat uit visuele informatie en dit heeft een belangrijke rol in de ontwikkeling. In het bijzonder voor kinderen.

SPECIAAL OP MAAT GEMAAKT
De missie van Essilor luidt: het verbeteren van levens door het verbeteren van zicht. Dat is precies wat we voor ogen hadden met het aanbod dat we aan de moeder van Arwen hebben gedaan. Een goede kijkoplossing bestaat uit twee belangrijke componenten: een perfect passend montuur en op maat gemaakte kwalitatieve brillenglazen. jochem, voor ogen uit Zwolle heeft de juiste kunde en het juiste assortiment in huis om Arwen te voorzien van een geschikt kindermontuur. De brillenglazen zijn door Essilor Nederland besteld bij het special lenses lab uit Europa. Want hoe klein de brildrager ook is, esthetiek en kwaliteit zijn beiden belangrijk. De brillenglazen zijn voorzien van een kwalitatieve Crizal Forte UV coating en hebben een Eye-Sun Protection Factor (E-SPF) van 35, de hoogst mogelijke beschermingsfactor tegen schadelijke UV-stralen op heldere brillenglazen.

ATI_Image_1056-353_Arwen_v1-ATI_Image_1056-353_Arwen_v1.jpg ZORG ALTIJD VOOR EEN RESERVEBRIL
Arwen heeft inmiddels vanuit verschillende partijen een oplossing aangeboden gekregen. En wie weet… wordt ook haar verloren brilletje nog teruggevonden. Wij hopen dat Arwen de wereld en toekomst weer scherp ziet met haar prachtige nieuwe bril.

Bent u zelf ook afhankelijk van uw bril en heeft u nog geen reservebril? Zorg dan tijdig voor een kwalitatief tweede paar zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Overig nieuws
 • Oogzorg
  nieuws

  AAV_Nieuws_mini_article_image_zon_258x130-AAV_Nieuws_mini_article_image_zon_258x130.png 28.06.2016

  Eye-Sun Protection Factor 35
  De hoogste beschermingsfactor op heldere brillenglazen
  Lees meer

 • Oogzorg
  nieuws

  NMI_258_130_WSD18_v1-NMI_258_130_WSD18_v1.png 04.10.2018

  World Sight Day 2018 actie op circuit Zandvoort. Bekijk nu de aftermovie!
  Lees meer

 • Product
  nieuws

  NMI_258_130_PN_VariluxZon-NMI_258_130_PN_VariluxZon.jpg 08.05.2018

  Varilux als zonneglas. Ook in de zon scherp zicht op alle afstanden. 
  Lees meer

 • Product
  nieuws

  Essilor wint Silmo d'Or met Varilux X-series 13.10.2017

  Varilux X-series bekroond met Silmo d'Or award in de categorie 'zicht'. De Silmo d'Or awards worden uitgereikt tijdens de Silmo optiekbeurs in Parijs.
  Lees meer

Overig nieuws