Essilor Fashion show lancering Bolon Eyewear Essilor Fashion show lancering Bolon Eyewear

Essilor lanceert Bolon eyewear met spectaculaire modeshow

Amsterdam, 29 januari 2018

Essilor lanceert Bolon Eyewear en zonneglazentrends 2018 in Amsterdam

Stijlvol, kwalitatief en modieus

Essilor staat bekend om haar innovatieve en kwalitatieve brillenglazen. En dat gaat perfect samen met de modetrends van 2018. Dat bewijst Essilor in de spectaculaire 'Fashion & innovation show' die zij organiseerde op 29 januari 2018 in Amsterdam. Ter introductie van het Aziatische monturenmerk Bolon Eyewear in de Nederlandse markt én de lancering van de zonneglazenkleuren van het nieuwe seizoen.

De fashionshow werd georganiseerd in samenwerking met Not Just Vision en een drietal bekende Nederlandse designers: Hedwig Vervoort, Bastiaan van Schaik en Jan Boelo. Een prachtige samenvloeiing van unieke modecollecties en opvallende zonneglazen en zonnebrillen. De show werd mede mogelijk gemaakt door Rob Peetoom, Ellen Faas en Silhouette. 

 • Essilor Fashionshow_Bolon eyewear meets Jan Boulo
 • Essilor Fashionshow_Essilor zonneglazentrends 2018 meets Hedwig Vervoort
 • Essilor fashionshow_Bolon Eyewear meets Bastiaan van Schaik

A touch of Asia

Bolon Eyewear is een stijlvol en modieus Aziatisch monturenmerk. De introductie van Bolon Eyewear mocht dus niet onopgemerkt voorbijgaan. De spectaculaire modeshow vond plaats in het bekende restaurant Sea Palace. De perfecte ambiance voor de modeshow 'A touch of Asia'. Ruim 200 zelfstandige Nederlandse opticiens waren aanwezig tijdens dit unieke event. Maar ook de Nederlandse pers en diverse bekende Nederlanders, waaronder Kim Feenstra en Maan, woonden de lancering persoonlijk bij. De monturen van Bolon werden getoond tijdens de shows van designers Bastiaan van Schaik en Jan Boelo. En prachtige match bij de klassieke zakelijke collectie van Bastiaan en de gewaagde collectie van Jan.

De eerste show van de avond bestond uit de collectie van de jonge, veelbelovende designer Hedwig Vervoort. Haar collectie vormde een prachtige combinatie met de lichte monturen van Silhouette en de kleurentrends van Essilor's zonneglazen. Ook aankomend seizoen biedt Essilor een breed assortiment aan zonneglazen, ook zijn er vele mogelijkheden voor spiegelcoatings of dégradés. Nieuwe kleuren zijn geïnspireerd op de natuur, zoals de tinten Herbal, Amber of Blue Ocean.
Bolon Eyewear Hailey Baldwin Essilor Nederland

Bolon

Stijlvolle, modieuze monturen nu ook in Nederland verkrijgbaar

Overig nieuws
 • Oogzorg
  nieuws

  AAV_Nieuws_mini_article_image_zon_258x130-AAV_Nieuws_mini_article_image_zon_258x130.png 28.06.2016

  Eye-Sun Protection Factor 35
  De hoogste beschermingsfactor op heldere brillenglazen
  Lees meer

 • Oogzorg
  nieuws

  NMI_258_130_WSD18_v1-NMI_258_130_WSD18_v1.png 04.10.2018

  World Sight Day 2018 actie op circuit Zandvoort. Bekijk nu de aftermovie!
  Lees meer

 • Product
  nieuws

  NMI_258_130_PN_VariluxZon-NMI_258_130_PN_VariluxZon.jpg 08.05.2018

  Varilux als zonneglas. Ook in de zon scherp zicht op alle afstanden. 
  Lees meer

 • Product
  nieuws

  Essilor wint Silmo d'Or met Varilux X-series 13.10.2017

  Varilux X-series bekroond met Silmo d'Or award in de categorie 'zicht'. De Silmo d'Or awards worden uitgereikt tijdens de Silmo optiekbeurs in Parijs.
  Lees meer

Overig nieuws