Lentes oftálmicas

Alles over
brillenglazen

Er zijn veel verschillende opties, materialen
en eigenschappen om te overwegen wanneer
u uw brillenglazen uitkiest.
Leer meer over verschillende
brillenglazen zodat u
de aanbevelingen van uw opticien
beter kunt begrijpen.

Hoe brillenglazen werken

Brillen worden door miljarden mensen overal ter wereld gedragen. Lees meer over hoe het belangrijkste onderdeel van de bril, het brillenglas, werkt.

Lees meer

Gepersonaliseerde brillenglazen

Ieder oog is uniek. Net zoals een vingerafdruk uniek is. Met personalisatie wordt ieder brillenglas op maat gemaakt om u het beste zicht en comfort te geven. Een gepersonaliseerd brillenglas houdt dus rekening met de unieke eigenschappen van uw ogen.

Lees meer

Technologie van brillenglazen

Glastechnologie kan de prestaties en het uiterlijk van uw brillenglazen verbeteren. Ontdek hoe het u kan beschermen tegen de zeven vijanden van zicht.

Lees meer

Multifocale brillenglazen

Met multifocale brillenglazen heeft u onbeperkt zicht, van dichtbij tot veraf en iedere afstand daar tussenin.

Lees meer

Meekleurende brillenglazen

Met meekleurende, ofwel fotochromatische, brillenglazen hoeft u niet meer te wisselen tussen uw normale bril en uw zonnebril. De brillenglazen zijn binnen doorzichtig en worden donkerder wanneer het licht fel is.

Lees meer

Onderhoud van uw brillenglazen

Door het dagelijkse gebruik zijn uw brillenglazen onderhevig aan diverse invloeden van buitenaf. Erg belangrijk dus om ervoor te zorgen dat uw brillenglazen in topconditie blijven. Wij geven u enkele tips en adviezen voor het onderhoud van uw brillenglazen.

Lees meer

Hoge index

Ontdek meer over brillenglazen met een hoge index, die dunner en platter zijn dan standaard brillenglazen. Brillenglazen met een hoge index zorgen ervoor dat mensen met een hogere sterkte geen extra dikke brillenglazen hoeven te dragen.

Lees meer