Logo header gemaakt in Nederland - Made in Holland Logo header gemaakt in Nederland - Made in Holland

Gemaakt in
Nederland

Uw Essilor maatwerk brillenglazen

gemaakt in Essilors innovatieve

productielab in Zevenaar.

Mensenwerk

Kiest u voor kwalitatief hoogwaardige Essilor brillenglazen? Dan is de kans groot dat deze speciaal voor u gemaakt worden in ons innovatieve productielab in Zevenaar. In ons lab worden de halffabrikaten door middel van een innovatief productieproces voorzien van de juiste optische specificaties. Een uniek proces waar wij bijzonder trots op zijn en eindeloos over kunnen vertellen! Lees snel onze blogs en ontdek meer over de mensen die het productieproces geweldig maken.

Volg ons in onze reis langs de afdelingen: warehouseslijperijkleurenlabhardcoatvacuüm & het inslijpatelier.

Gemaakt door Mia

Mia staat niet zo graag in de spotlights. Gelukkig wilde ze toch meewerken aan deze 'Gemaakt in Nederland'-serie,… en daar ben ik blij mee. Want Mia werkt al meer dan 32 jaar bij Essilor in Zevenaar! Vandaag de dag werkt Mia op de afdeling warehouse. Benieuwd wat zij bijdraagt aan uw brillenglazen? Lees de blog over Mia.

Lees blog

Gemaakt door Sani

We hebben pas een paar minuutjes met elkaar gesproken en ik ben al helemaal enthousiast. Sani is een man die elke dag weer met energie aan het werk gaat. Energie die klaarblijkelijk overdraagbaar is. Met inmiddels 20 jaar ervaring op de afdeling slijperij van Essilor is hij de juiste persoon om te interviewen.

Lees blog

Gemaakt door Tamara

Op haar 19e kwam Tamara per toeval bij Essilor uit. Collega’s werden vrienden en Tamara bleef daardoor eigenlijk een beetje hangen bij het bedrijf. Toen er mensen nodig waren op de kleurenafdeling kwam Tamara daar het team versterken. En dát is geen toeval als je het mij vraagt…

Lees blog

Gemaakt door Erna

Erna is werkzaam als procesoperator op de hardcoat-afdeling van het Essilor productielab in Zevenaar. Ze werkt al bijna 30 jaar bij Essilor. Zoals ze zelf zegt, “ik hoor min of meer bij het meubilair”. “De vastigheid en zekerheid van mijn baan vind ik prettig, en zolang de werksfeer fijn is zit ik hier goed op mijn plek”, vertelt Erna.

Lees blog

Gemaakt door Didier

Het mag dan al 25 jaar geleden zijn dat Didier bij Essilor in dienst kwam, hij weet de exacte datum nog precies. Na zijn studie procestechniek ging hij op zoek naar een bedrijf waar hij zijn kennis in de praktijk kon brengen. En zo kwam hij terecht bij Essilor in Zevenaar. Destijds als operator, inmiddels is Didier Senior Operator.

Lees blog

Gemaakt door Erich

Wederom zit ik tegenover iemand die al lange tijd bij Essilor werkt. Hij startte zelfs al bij het bedrijf toen het nog bekend was onder de naam ‘Classen optiek’. Zijn carrière binnen Essilor leek even van de baan toen Erich 14 maanden gehoor gaf aan zijn dienstplicht. Bij terugkomst stond de deur bij Essilor weer voor hem open.

Lees blog
Brillenglazen gemaakt in Zevenaar - Essilor Nederland Brillenglazen gemaakt in Zevenaar - Essilor Nederland

Alles over zicht

Hoe wordt uw
brillenglas gemaakt?