Actie voor winnaars: 50% korting op 2e paar Varilux*

* Actie geldig van 6 oktober t/m 29 november 2020. Vraag uw opticien naar de voorwaarden.

Vind een Varilux opticien

 

GA VOOR SUBLIEM

Met Varilux multifocale brillenglazen gaat u voor een combinatie van comfortabel, natuurlijk kijken én scherp zicht - zowel dichtbij, veraf  als alles ertussenin. Ongeacht wat u doet. Zonder onnodige hoofdbewegingen. Dat is de kracht van dit #1 merk multifocale brillenglazen wereldwijd. 

KIES WAT PAST BIJ Ú

In specifieke situaties hebben onze ogen iets extra's nodig. Daarom is een tweede bril een perfecte aanvulling op de bril die u dagelijks draagt. Met specifieke brillenglazen haalt u het optimale uit elke situatie: bij schermgebruik, achter het stuur, in de zon of als fashion statement. Welke tweede bril past bij ú?  

Profiteer nu van 50% korting op uw tweede paar Varilux multifocale brillenglazen. 

Kies wat past bij ú
bij beeldschermgebruik

SCHERMKIJKER

Varilux Digitime™ speciaal voor intensief multimedia- en schermgebruik. De glazen zijn geoptimaliseerd voor de belangrijkste kijkafstanden op uw werk of hobbyplek. 

achter het stuur

WEGGEBRUIKER

Een extra bril in de auto? Varilux Roadpilot™ biedt een optimaal zicht, brede gezichtsvelden en u heeft minder last van reflecties in het donker.

in de zon

ZONAANBIDDER

Genieten van de zon en toch uw ogen beschermen tegen schadelijk UV-licht. Een Xperio zonnebril op sterkte is onmisbaar! Scherp zicht, trendy én verstandig ineen.

tijdens het sporten

TRENDSETTER

Een tweede Varilux bril als fashion statement. Om de nieuwste trends te volgen, te laten zien wie u bent én waar u voor staat of o uw outfit compleet te maken.

en profiteer van 50% korting op uw 2e paar Varilux brillenglazen

Vind een Varilux opticien in de buurt

MET VARILUX HEEFT U

Scherp zicht op alle afstanden
Scherp zicht op alle afstanden

Ongeëvenaard scherp zicht op elke afstand.

Geen hoofdbewegingen
Geen extra hoofdbewegingen

U hoeft uw hoofd niet onnodig te bewegen om scherp te zien.

Natuurlijke overgangen
Natuurlijke overgangen

De verschillende kijkgebieden lopen vloeiend in elkaar over voor een comfortabel zicht.U hoeft uw hoofd niet onnodig te bewegen om scherp te zien.

Spontane gewenning
Spontane gewenning

U went snel aan uw nieuwe multifocale brillenglazen.

 

Bekijk onze gepersonaliseerde multifocale oplossingen.

 

Eyezen

Eyezen

Corrigeer uw zicht

Enkelvoudige brillenglazen: voorkomen vermoeide ogen en bieden scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast.

Varilux multifocale bril

Varilux multifocale bril

Corrigeer uw zicht

Met Varilux multifocale brillenglazen ziet u zowel dichtbij als veraf en alles daar tussenin scherp.

Zon

Zon

Bescherm uw ogen

Met onze zonneglazen heeft u de beste bescherming tegen UV. Beschikbaar in een breed scala kleurige tinten, gepolariseerde en spiegeltechnologieën.

Transitions

Transitions

Bescherm uw ogen

Transitions meekleurende brillenglazen reageren op de lichtomstandigheden zodat de hoeveelheid licht voor uw ogen altijd optimaal is. Schitteringen worden verminderd en oogvermoeidheid wordt voorkomen.

Eye Protect System

Eye Protect System

Bescherm uw ogen

Eye Protect System oogbescherming, beschermt uw ogen de hele dag, zowel binnen als buiten, tegen schadelijk blauwviolet en ultraviolet licht.

Crizal

Crizal

Optimaliseer uw glazen

Combineer met een Crizal coating om heldere zicht te verbeteren. Een behandeling die scherp zicht verbetert en uw glazen beschermt tegen invloeden van buitenaf die een helder zicht belemmeren.

Vind een Essilor opticien