Alles over brillenglazen 3 minuten leestijd

Brillenglazen kiezen

Deel

Tips voor het kiezen van de juiste brillenglazen die bij uw kijkbehoefte passen. Het kiezen van de juiste brillenglazen zou uw prioriteit moeten zijn bij het kiezen van een bril. Om weer natuurlijk scherp te zien is het namelijk van belang dat u de juiste kwaliteit brillenglazen heeft én kiest voor glazen die goed aansluiten op uw levensstijl en behoeften. Essilor biedt verschillende kijkoplossingen die aansluiten op elke levensfase en kijkbehoefte.

 

BRILLENGLAZEN EERST

Wanneer u uw brilvoorschrift heeft, kan uw opticien u advies geven over de verschillende brillenglazen die passen bij uw levensstijl en dagelijkse activiteiten. Met de juiste brillenglazen profiteert u van helder, scherp en comfortabel zicht, betere sportprestaties en verbeterde veiligheid wanneer u 's avonds autorijdt.

man in een auto met Essilor brillenglazen

ONZICHTBARE VOORDELEN

Uw opticien kan u helpen om de glazen te kiezen die passen bij uw zicht, levensstijl en smaak. Bespreek samen met uw opticien de verschillen brillenglazen die bij uw kijkbehoefte passen. Er zijn veel verschillende soorten glazen beschikbaar en veel behandelingen die uw ogen kunnen ondersteunen. 

ONTSPIEGELING

Ontspiegelde brillenglazen verminderen niet alleen het ongemak van hinderlijke reflecties, ze zorgen er ook voor dat een ander uw ogen kan zien in plaats van de reflectie van uw brillenglazen. Meer te weten komen over hinderlijke schitteringen? Lees er hier meer over.

KRASWERENDE BRILLENGLAZEN

Kraswerende brillenglazen zijn een groot voordeel wanneer u fysiek werk doet of de levensduur van uw glazen wilt verlengen. Benieuwd hoe u langer kan genieten van uw brillenglazen? Lees meer

STOFAFSTOTENDE BRILLENGLAZEN

Stofafstotende brillenglazen zorgen voor helder zicht. Ook ziet uw bril er langer uit als nieuw. Een helder zicht, zorg voor het beste zicht met uw brillenglazen: volg de volgende simpele tips om uw bril vuil- en stofvrij te houden. Lees meer

BRILLENGLAZEN VAN ESSILOR

Essilor heeft brillenglazen die bij elke kijkbehoefte passen. Heeft uw kind bijvoorbeeld last van bijziendheid, heeft u zelf enkelvoudige brillenglazen of heeft u misschien behoefte aan een multifocale kijkoplossing? Voor elk van deze zichtproblemen heeft Essilor een oplossing. Laat u binnenkort uw ogen onderzoeken? Vraag dan naar de Essilor brillenglazen bij uw lokale opticien. Met glasoplossingen en -verbeteringen voor elke zichtbehoefte.

Heeft u het juiste brillenglas gevonden? Dan is het mogelijk om een coating aan uw brillenglazen toe te voegen: onzichtbare voordelen. Hiermee profiteert u van helder zicht en optimaliseert u uw brillenglazen met Crizal. Deze coating werkt als een schild tegen reflecties, krassen, vlekken, stof en water en beschermt uw ogen tegen schadelijk licht. Bekijk onze aanbod coating hier.

Man met Crizal coating waardoor zijn brillenglazen niet vies worden

Misschien ook interessant voor u

Alles over brillenglazen 4 minuten leestijd

Hoe werkt het brillenglas

Brillen worden door miljarden mensen overal ter wereld gedragen. Lees meer over hoe het belangrijkste onderdeel van de bril, het brillenglas, werkt.

Alles over brillenglazen 4 minuten leestijd

Onze ogen hebben veel meer potentieel dan we denken

Al decennia lang worden ogen gemeten tot een kwart van een dioptrie (D). Na vijf jaar wetenschappelijk onderzoek, hebben we een doorbraak in hoog-precisiezicht ontwikkeld: AVA ™, Advanced Vision Accuracy ™. Dankzij deze nauwkeurige manier van meten, kunnen nu uw ogen gemeten worden tot 0,01 D. Wat betekent dit voor u?