Alles over brillenglazen

Brillenglazen met een hoge index

Deel

Brillenglazen met een hoge index zijn gemaakt van materialen die ervoor zorgen dat de glazen zeer dun en licht gemaakt kunnen worden door het licht efficiënter te buigen.

HOGE INDEX TECHNOLOGIE

Dunnere en lichtere hoge index materialen voor brillenglazen hebben de wereld van de bril sterk veranderd

Wat zijn brillenglazen met een hoge index? Deze glazen zijn gemaakt van compacte materialen die een groot vermogen hebben om het licht te buigen. Ze zijn veel dunner, platter en lichter dan standaard brillenglazen. 

Hoe werken ze? Een bril corrigeert uw zicht door het licht te buigen dat door uw ogen heen komt. Hoe hoger uw sterkte, hoe meer het licht gebogen moet worden. Meestal betekent dit dat u dikke glazen nodig heeft, maar een brillenglas met een hoge index kan het licht sterker buigen en is daardoor minder dik. 

Wat zijn de voordelen? Een dunner en platter brillenglas met hoge index biedt dezelfde sterktecorrectie als een standaard brillenglas. Het voordeel van brillenglazen met een hoge index is echter dat de ogen van de brildrager niet groter of kleiner lijken. Door het minimaliseren van deze vertekening geeft dit een esthetisch mooier resultaat dan bij brillenglazen met een lagere index. 

ONS NETWERK VAN OPTICIENS

Essilor beschikt over een breed netwerk van vakkundige opticiens, die met veel passie een aandacht zorgen voor uw ogen.
Opticiens uit het Essilor netwerk zijn onafhankelijke en zelfstandige experts die dankzij hun vakkundigheid precies weten welke innovatieve kijkoplossing het meest geschikt is voor uw kijkbehoeften. Ontdek de uitgebreide en innovatieve productrange van Essilor en klik hier voor het maken van een afspraak voor een oogmeting

Uw ogen zijn in goede handen bij de vakopticiens uit het netwerk van Essilor.