Oogproblemen

Wat is hypermetropie?

Deel

Verziendheid, mensen met verziendheid kunnen objecten van veraf goed zien, maar hebben moeite met het zien van dichtbij. Brillenglazen of contactlenzen kunnen dit verhelpen.

TEKENEN VAN HYPERMETROPIE

U heeft moeite met het scherp zien van objecten van dichtbij. Misschien valt het u op dat u steeds uw ogen samenknijpt of vermoeide ogen krijgt wanneer u leest of de computer gebruikt. Mogelijk heeft u ook last van hoofdpijn omdat uw ogen zich in moeten spannen om scherp te zien

VERZIENDHEID CORRIGEREN

Verziende mensen hebben moeite om objecten van dichtbij waar te nemen. Dit maakt lezen, schrijven en het kijken naar digitale schermen lastig. Deze aandoening kan behandeld worden met speciaal gevormde brillenglazen of contactlenzen. Om te corrigeren hoe het licht op het netvlies komt, zijn de glazen aan de zijkant dunner dan in het midden.

ONS NETWERK VAN OPTICIENS

Essilor beschikt over een breed netwerk van vakkundige opticiens, die met veel passie een aandacht zorgen voor uw ogen. 

Opticiens uit het Essilor netwerk zijn onafhankelijke en zelfstandige experts die dankzij hun vakkundigheid precies weten welke innovatieve kijkoplossing het meest geschikt is voor uw kijkbehoeften. Ontdek de uitgebreide en innovatieve productrange van Essilor en maak een afspraak voor een oogmeting.  Uw ogen zijn in goede handen bij de vakopticiens uit het netwerk van Essilor.