Ontdek het volledige potentieel van uw ogen

Van een uiterst precieze oogmeting naar zeer nauwkeurige brillenglazen

Vind een AVA opticien

 

ERVAAR MET AVA™ ULTIEM NAUWKEURIG ZICHT

Of u sinds kort of al jaren een bril draagt, u bent ongetwijfeld de term brilvoorschrift  wel eens tegen gekomen. Uw brilvoorschrift is het resultaat van een oogmeting en stelt de opticien in staat om u gepaste brillenglazen aan te bieden om uw zicht te corrigeren.

Het gezichtsvermogen en de sterkte van uw brillenglazen worden gemeten in een meeteenheid die we "dioptrie" noemen. Al jaren worden de ogen gemeten op een kwart van een dioptrie (D). Het is u misschien opgevallen dat uw brilvoorschrift steeds eindigt op .25D, .50D, .75D of gewoon .00D.

Deze stappen van 0.25 dioptrie voldoen aan de huidige normen, maar beperken de nauwkeurigheid die corrigerende brillenglazen kunnen bieden en beperken daarom uw kijkervaring. Zozeer zelfs dat 95% van de bevolking een gevoeliger zicht heeft dan de standaard correctiestap van 0,25 dioptrie.*

Dit is de reden waarom Essilor AVA ™ - Advanced Vision Accuracy- heeft ontwikkeld, dé revolutie in nauwkeurig zicht.

Ervaar de revolutie in kijkprecisie

1. Een nauwkeurigere oogmeting voor een unieke kijkervaring

De opticien meet uw ogen met een precisie van 0.01 dioptrie**.

2. Een revolutionaire oogmeting

Ervaar al tijdens het oogonderzoek wat de precisie van AVA-technologie voor uw ogen kan betekenen.

3. Ultieme nauwkeurigheid geïntegreerd in uw premium Essilor® brillenglazen

Voor optimale kijkprecisie*, kijkcomfort en scherpte, zodat u elke dag kunt genieten van wat u graag doet.

 

Welk verschil maakt AVA™ voor u?

  1. Een preciezer oogonderzoek dat resulteert in ultiem nauwkeurig zicht.
  2. Vergelijk tijdens de oogmeting de kijkervaring van een brillenglas met AVA en een brillenglas zonder AVA, zodat u in een realistische situatie direct ziet wat de precisie van AVA-technologie voor uw ogen kan betekenen.
  3. Optimale kijkprecisie en scherpte geïntegreerd in uw Essilor brillenglazen, zodat u elke dag kunt genieten van wat u graag doet.

Vragen over AVA

Hoe kan ik het verschil zien tussen mijn huidige brilvoorschrift en mijn brilvoorschrift na de AVA oogmeting?

Aan het einde van uw oogonderzoek laat de optometrist u op het scherm een afbeelding zien, zodat u uw vorige sterkte kan vergelijken met uw AVA-correctie. Zo kunt u met eigen ogen het verschil zien dat met deze toonaangevende graad van nauwkeurigheid wordt bereikt.

Wat is het verschil tussen een standaard brilvoorschrift en het brilvoorschift dat ik ontvang na een AVA oogmeting?

Uw brilvoorschrift wordt gemeten in dioptrieën (D), in feite wordt uw brilvoorschrift gemeten tot een kwart van een dioptrie (D). Misschien is het u opgevallen dat uw huidige of vorige brilvoorschrift eindigde op .25D, .50D .75D of gewoon .00D. Ons laatste onderzoek toont aan dat 95% van de mensen een gevoeliger zicht heeft dan de huidige correctiestappen van 0,25 dioptrie. * 

Wij hebben een revolutionaire manier van meten ontwikkeld voor opticiens, om ultiem nauwkeurig zicht voor uw mogelijk te maken bij uw volgende paar brillenglazen. Maar waarom is AVA dé revolutie in nauwkeurig zicht? Dat komt omdat uw brilvoorschrift van 0,01 dioptrie geïntegreerd kan worden in uw brillenglazen, door AVA. 

Ontdek meer

Bij welke opticiens kan ik terecht voor een AVA oogmeting?

U kunt de dichtstbijzijnde AVA opticien vinden door hieronder op find out more te klikken.

Ontdek meer

Is AVA beschikbaar voor alle Essilor brillenglazen?

AVA is geschikt voor alle premium Essilor brillenglazen. Voor intensief beeldschermgebruik, enkelvoudige brillenglazen of multifocaal comfort. Voor uw zonnebril of meekleurende glazen. Optimaal zicht in elke situatie.

Wat zijn de voordelen van de precieze AVA oogmeting?

Uw ogen worden door de AVA oogmeting uiterst nauwkeurig gemeten, wat resulteert in optimale kijkprecisie*, kijkcomfort en scherpte, zodat u elke dag kunt genieten van wat u graag doet.

Wat is een brilvoorschrift?

Een brilvoorschrift is het resultaat van uw oogonderzoek. Het stelt uw opticien in staat om u de juiste brillenglazen aan te meten en uw zicht te corrigeren.

Ontdek meer

Ga bij uw AVA premium opticien langs uw ogen uit te dagen en uit te kijken. Ervaar de maximale potentie van uw ogen. Ga de challenge aan en reserveer nu uw AVA-oogmeting. Gun uzelf de ervaring van ultiem nauwkeurig zicht!

188 Opticiens

Reserveer nu uw AVA-oogmeting

bij een premium AVA opticien bij u in de buurt.

Alles zien

*Studie is uitgevoegd door Essilor® - 146 deelnemers tussen de 18 en 65 jaar - Singapore - 2016.

**Hoewel de precisie van 0,01D voorgeschreven en berekend is, moeten de brillenglazen zijn vervaardigd met de standaard toepasselijke toleranties.