Ervaar ultiem nauwkeurig zicht met AVA

Vind direct een premium AVA opticien

 

Het is zover! Maak als eerste in Nederland kennis met AVA: de revolutionaire technologie voor oogmeten met ongekende  nauwkeurigheid. Ruim 100 jaar was oogmeting tot 0,25 dioptrie nauwkeurig de norm, maar AVA biedt nu de ongekende nauwkeurigheid van 0,01 dioptrie. Ultieme nauwkeurigheid die u met uw eigen ogen wilt beleven! 

 

Ga de challenge aan en ontdek de maximale potentie van uw ogen!

Dankzij de baanbrekende AVA- technologie worden uw ogen met grensverleggende precisie gemeten en gecorrigeerd. Een revolutionaire technologie voor oogmeting met ongekende nauwkeurigheid, die verwerkt wordt in uw premium Essilor brillenglazen. Ga de uitdaging aan en verleg de grenzen van uw gezichtsvermogen!

Challenge accepted?

Ga bij uw AVA premium opticien langs om uw ogen uit te dagen en uit te kijken. Ervaar de maximale potentie van uw ogen. Gun uzelf de ervaring van ultiem nauwkeurig zicht!

188 Opticiens

Reserveer nu uw AVA-oogmeting

bij een premium AVA opticien bij u in de buurt.

Alles zien

 

Ontdek de revolutie in kijkprecisie

Dankzij de baanbrekende AVA- technologie worden uw ogen met grensverleggende precisie gemeten en gecorrigeerd. Een revolutionaire technologie voor oogmeting met ongekende nauwkeurigheid, die verwerkt wordt in uw premium Essilor brillenglazen. Ga de uitdaging aan en verleg de grenzen van uw gezichtsvermogen!

Man AVA-oogmeting VR-800

Uw voordelen met AVA

Ervaar direct tijdens de oogmeting wat AVA voor u betekent

Tijdens het oogonderzoek ervaart u direct wat de precisie van AVA voor uw ogen betekent. U ziet met eigen ogen het verschil van deze toonaangevende graad van nauwkeurigheid. Verrassend gezichtsvermogen verzekerd.

Voor elke kijkwens

Haal alles uit uw ogen. In elke situatie. AVA is geschikt voor alle premium Essilor brillenglazen. Voor intensief beeldschermgebruik of multifocaal comfort. En voor zonnebril of meekleurende brillenglazen. Optimaal zicht in elke situatie.

Geniet van een comfortabele oogmeting

Onze AVA-technologie tilt uw oogmeting naar een nieuw niveau van gemak en comfort. U ervaart een vloeiender en meer ontspannen oogonderzoek dan ooit tevoren.

Zicht met topprestaties in vier stappen

1. Meet uw gezichtsvermogen

Uw AVA-experience begint met een precieze oogmeting.

2. Corrigeer uw zicht

Uw brillenglazen worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

3. Bescherm uw ogen

Kies voor brillenglazen die uw ogen hoogwaardige bescherming bieden tegen schadelijk licht.

4. Optimaliseer uw brillenglazen

Bescherm uw brillenglazen met Crizal tegen reflecties, krassen en vlekken.

 

Baanbrekende technologie

Ontdek de revolutie in nauwkeurig zicht met AVA, Advanced Vision Accuracy. Hét resultaat van vijf jaar wetenschappelijk onderzoek waarmee de potentie van uw gezichtsvermogen optimaal wordt benut. Dankzij deze baanbrekende technologie worden uw ogen met grensverleggende precisie gemeten en gecorrigeerd. Ruim 100 jaar was oogmeting tot 0,25 dioptrie nauwkeurig de norm, maar AVA biedt nu de ongekende nauwkeurigheid van 0,01 dioptrie.

Revolutie in nauwkeurig zicht met AVA

188 Opticiens

Reserveer nu uw AVA-oogmeting

bij een premium AVA opticien bij u in de buurt.

Alles zien