Brillenglazen

Bescherm uw ogen

Ontdek de beste oplossing en bescherm uw ogen tegen schadelijk licht.

Corrigeer uw zicht

De keuze voor het juiste brillenglas bestaat uit drie stappen. Eerst moet u weten wat uw ogen nodig hebben. Na een uitgebreid oogonderzoek ontvangt u van uw opticien een voorschrift voor de sterkte die u nodig heeft. Gebaseerd hierop en op uw levensstijl , adviseert uw opticien u de best passende oplossing; enkelvoudige brillenglazen (Eyezen™) of multifocale brillenglazen (Varilux®).

Eyezen

Enkelvoudige brillenglazen: scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast.

Bescherm de gezondheid van uw ogen

De tweede stap gaat verder dan alleen correctie. Optimaliseer uw brillenglazen en bescherm uw ogen tegen schadelijk UV- en blauw licht.

Zon

Met onze zonneglazen heeft u de beste bescherming tegen UV. Beschikbaar in een breed scala kleurige tinten, gepolariseerde en spiegeltechnologieën.

Transitions

Transitions meekleurende brillenglazen reageren op de lichtomstandigheden zodat de hoeveelheid licht voor uw ogen altijd optimaal is. Schitteringen worden verminderd en oogvermoeidheid wordt voorkomen.

Optimaliseer uw brillenglazen

In de derde en laatste stap kiest u voor optimalisatie van uw brillenglazen. Bescherm uw brillenglazen tegen reflecties, krassen en vlekken voor een optimaal en helder zicht.

Crizal

Combineer Crizal om heldere zicht te verbeteren. Een behandeling die scherp zicht verbetert en uw glazen beschermt tegen invloeden van buitenaf die een helder zicht belemmeren.