Optimaliseer uw glazen

Crizal Easy Pro

Crizal Easy Pro brillenglazen zijn niet alleen voordelig, ze bieden ook geweldige bescherming tegen schitteringen, krassen en vuil.

Voordelen

DUURZAME GLAZEN

Krasbescherming voor verhoogde duurzaamheid

MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN

Gemakkelijk schoon te maken glazen voor een helder zicht

UV BESCHERMING

Beschermt uw ogen tegen UVA en UVB stralen

BESCHERM UW OGEN TEGEN HINDERLIJKE SCHITTERING EN UV-STRALEN

Voorkom vermoeide ogen met Crizal Easy Pro. Het vermindert de schitteringen van computerschermen, tablets en smartphones en vermindert vermoeide ogen. Crizal Easy Pro biedt een goede UV-bescherming en voorkomt op de lange termijn schade aan de ogen. De kraswerende coating is makkelijk schoon te maken en schoon te houden.

DUURZAAM EN MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN

Crizal Easy Pro optimaliseert uw brillenglazen met afstotende en resistente technologieën. Dat zorgt ervoor dat uw glazen schoon blijven en gemakkelijk schoon te houden zijn.

vrouw maakt Essilor brillenglazen met Crizal Easy Pro schoon

BESCHERMING TEGEN LICHT

Uw ogen beschermen tegen UV-straling is net zo belangrijk als de bescherming van uw huid. Crizal Easy Pro beschermt uw ogen tegen UV-bescherming en draagt hiermee bij  aan uw gezondheid. Uw ogen worden minder belasten door de schitteringen van uw televisie, computer en smartphone.

UV licht

Vind een opticien

VOOR OPTIMAAL ZICHT: KIES DE JUISTE BRILLENGLAZEN OP STERKTE EN BESCHERM UW OGEN

Corrigeer uw zicht

Eyezen

Enkelvoudige brillenglazen: voorkomen vermoeide ogen en bieden scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast.

Meer weten