Optimaliseer uw glazen

Crizal Sun XProtect

Optimaliseer uw zonneglazen voor een superieure bescherming van uw ogen én uw brillenglazen.

Voordelen

KRASBESTENDIG

Blijf genieten van helder zicht dankzij de verbeterde krasbestendigheid

VUILWEREND

Uw glazen zijn bestand tegen vervelende vlekken en gemakkelijk schoon te maken voor een helder zicht

WATERAFSTOTEND

Uw glazen stoten waterdruppels af zodat het zicht niet belemmerd wordt

UV-BESCHERMING

Beschermt uw ogen tegen UVA- en UVB-stralen

Zonneglazen die uw levensstijl bijhouden

Wanneer u onderweg bent, denkt u er niet altijd aan hoe u uw zonnebril hanteert of opbergt. Xperio zonneglazen met Crizal Sun XProtect bieden u de hoge mate van bescherming die u verwacht wanneer u een zonnebril draagt, zodat u zich kunt concentreren op uw dag, niet op uw zonnebril.

De subtiele gouden afwerking is de belofte van Crizal Sun XProtect dat de Xperio zonneglazen een superieure bescherming bieden tegen krassen en vuil.

Pas nu online uw zonneglazen

Hoe leuk! Ontdek snel met onze Virtual Try-On welke kleur zonneglazen en montuur een perfecte match zijn bij uw gezicht en stijl.

Vrouw mobiele telefoon
Pas nu online uw zonneglazen

 

Hoogste uv-bescherming

Met Crizal Sun XProtect zijn uw ogen vanuit alle richtingen beschermd tegen schadelijk UVA- en UVB-licht. Brillenglazen met Crizal Sapphire hebben een E-SPF van 50+*, de hoogst mogelijke beschermingsfactor op zonneglazen. De uv-stralen worden zowel via de voor- als achterkant van uw brillenglazen tegengehouden.

Brillenglas met Crizal Sun XProtect

 

Alles-in-één brillenglas

Crizal Sun XProtect is exclusief beschikbaar op Xperio zonneglazen en is geschikt voor elk montuurtype. Profiteer als brildrager van de vele voordelen:

  • Uv-bescherming aan voor- en achterzijde
  • Comfort tegen verblinding
  • Superieure bescherming tegen krassen en vlekken
  • Water- en vuilafstotend
  • Stijlvolle look
Alles-in-één zonneglas

 

Goed zicht buiten

Als u een gezichtscorrectie nodig heeft om binnenshuis scherp te zien, dan heeft u deze ook buiten in de zon nodig. Daarom adviseren wij om een zonnebril aan te schaffen via een vakkundige opticien. Voor optimaal zicht combineert u Crizal XProtect met premium Essilor brillenglazen (op sterkte), zoals Eyezen of Varilux.

Man en vrouw op het strand met Crizal Sun XProtect brillenglazen

Vind een opticien

Kies brillenglazen op sterkte die bij uw levensstijl passen

Corrigeer uw zicht

Eyezen

Enkelvoudige brillenglazen: voorkomen vermoeide ogen en bieden scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast.

Meer weten

Corrigeer uw zicht

Varilux X-series

Met Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw brillenglas. Onnodige hoofdbewegingen zijn verleden tijd en u ervaart een natuurlijk zicht voor al uw dagelijkse bezigheden binnen handbereik en daarbuiten.

Meer weten

Corrigeer uw zicht

Varilux e-series

Varilux e-series multifocale brillenglazen geven u een stabiel en scherp zicht vanaf het allereerste moment dat u uw bril draagt.

Meer weten

*Eye-Sun Protection Factor® (E-SPF ®) is een internationale index die door Essilor is ontwikkeld en door derden wordt onderschreven. Het certificeert de totale uv-bescherming die een glas biedt – het integreert uv-bescherming tegen uv-licht dat van beide kanten van het glas komt. Voor brillenglazen met index 1.5 geldt een maximale E-SPF van 35.