ESSILOR LINEIS 1.74

Platter, dunner en lichter. Lineis 1.74 brillenglazen behoren tot de platste brillenglazen op de markt. Ze zorgen voor een natuurlijke en verfijnde look.

LINEIS 1.74 VOORDELEN

Helpt om u zeker te voelen over uw zicht.

Wanneer iemand een hoge brilsterkte heeft, zijn de brillenglazen vaak zwaarder en dikker. Dit kan ervoor zorgen dat de brildrager zich minder zeker of prettig voelt door het dragen van de bril.

Lineis brillenglazen zijn licht en plat, zodat u er goed uitziet en u zeker voelt. Doordat de glazen lichter zijn dan standaard glazen heeft u ook geen last meer van markeringen van uw montuur op uw neus of achter uw oren.

Daarnaast bieden Lineis brillenglazen volledige UV-bescherming!

ma met bril

KENMERKEN VAN LINEIS 1.74

Lineis 1.74 is zeer hoogwaardig brillenglas dat uw natuurlijke look waarborgt.
Deze glazen zijn ideaal voor hoge sterktes en zijn de platste glazen die beschikbaar zijn; 50% platter dan standaard brillenglazen.

  • Ultra dun
  • Ultra plat
  • Ultra licht
bril

Maak een afspraak voor een oogmeting

Eyezen enkelvoudige bril

Eyezen enkelvoudige bril

Corrigeer uw zicht

Met Eyezen enkelvoudige brillenglazen heeft u scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast.

Varilux multifocale bril

Varilux multifocale bril

Corrigeer uw zicht

Met Varilux multifocale brillenglazen ziet u zowel dichtbij als veraf en alles daar tussenin scherp.

Stellest™ Brillenglazen

Stellest™ Brillenglazen

Corrigeer uw zicht

Dankzij Essilor® Stellest™ brillenglazen is het nu mogelijk om de progressie van bijziendheid onder controle te houden. Hoe eerder de progressie van myopie bij uw kind onder controle is, hoe minder impact het op de lange termijn zal hebben.

SightGlass Vision

SightGlass Vision

Corrigeer uw zicht

Steeds meer kinderen zijn bijziend. Voorkom myopie bij kinderen met SightGlass Vision™ brillenglazen.

Transitions

Transitions

Bescherm uw ogen

Transitions meekleurende brillenglazen reageren op de lichtomstandigheden zodat de hoeveelheid licht voor uw ogen altijd optimaal is. Schitteringen worden verminderd en oogvermoeidheid wordt voorkomen.

Xperio zonneglazen

Xperio zonneglazen

Bescherm uw ogen

Met onze zonneglazen heeft u de beste bescherming tegen uv. Beschikbaar in een breed scala kleurige tinten, gepolariseerde en spiegeltechnologieën.

Eye Protect System

Eye Protect System

Bescherm uw ogen

Eye Protect System oogbescherming, beschermt uw ogen de hele dag, zowel binnen als buiten, tegen schadelijk blauwviolet en ultraviolet licht.

Crizal

Crizal

Optimaliseer uw glazen

Combineer met een Crizal coating om heldere zicht te verbeteren. Een behandeling die scherp zicht verbetert en uw glazen beschermt tegen invloeden van buitenaf die een helder zicht belemmeren.