Bescherm uw ogen

Transitions® XTRactive® Polarized™

Het enige en beste meekleurende gepolariseerde brillenglas ooit

Voordelen

ONGEËVENAARDE PRESTATIES

Buiten worden Transitions® XTRActive® Polarized™ brillenglazen veel donkerder (tot categorie 3) en polariseren ze, waardoor schittering vrijwel wordt geëlimineerd.

EEN MAXIMALE VISUELE ERVARING

Met polarisatie zorgen Transitions® XTRActive® Polarized™ brillenglazen voor een scherper, nauwkeuriger zicht, beter zicht en levendigere kleuren.

BESCHERMING TEGEN UV EN SCHADELIJK BLAUW LICHT*

Optimale bescherming tegen UV en schadelijk blauw licht.

ONBEPERKT IN DE AUTO

Achter de voorruit worden ze automatisch getint naargelang de lichtintensiteit**, maar ze polariseren niet, zodat het scherm en de GPS goed leesbaar zijn.

ZORG ALTIJD VOOR UW OGEN

Elke dag worden uw ogen op de proef gesteld door wisselende lichtomstandigheden en schitteringen. Op dezelfde dag kunt u gaan van een schemerig interieur, naar een lunch in de zon, naar een kantoor met heldere LED-verlichting, naar een oogverblindende zonsondergang in de auto.

Transitions® XTRactive® Polarized™ brillenglazen bieden een verbeterde bescherming tegen schittering voor dagelijks gebruik, zelfs tijdens het autorijden.

BESCHERM UW OGEN TEGEN LICHT

Voor mensen die regelmatig worden blootgesteld aan intens fel licht en extra bescherming willen tegen schittering, omvat het XTRActive®-assortiment nu ook Transitions XTRActive® Polarized™ brillenglazen. Hun unieke polarisatietechnologie vermindert schittering. Ze zijn donker aan de buitenkant en doorzichtig aan de binnenkant met een lichte beschermende tint om uw ogen te beschermen tegen schadelijk blauw licht. 

Thuis of op kantoor filteren de Transitions XTRActive® Polarized™ glazen tot 35%*** van het schadelijke blauwe licht dat door LED's van alle omgevingsverlichting en al uw elektronische apparaten wordt uitgestraald. Bij uw buitenactiviteiten maakt de verbeterde bescherming tegen schittering uw brillenglazen extreem donker en helpt ze u beschermen tegen blauw licht dat door de zon wordt uitgestraald, door meer dan 90%*** ervan weg te filteren. 

Transitions XTRActive® Polarized™ is alleen verkrijgbaar in de kleur Grey.

Vind een opticien

*Dragertests uitgevoerd door Transitions Optical in Frankrijk/USA/China in 2016-2017. **Blauwviolet licht tussen 415-455 nanometer is het schadelijkst voor het buitenste netvlies: Arnault, Barrau et al, PlosOne, 2013. ***Bescherming tegen schadelijk blauw licht (380 nm tot 460 nm) bij 23°C, op grijs 1.5 en polycarbonaat lenzen en in de categorie fotochromische lenzen gaande van licht naar zeer donker.