Bescherm uw ogen

Transitions Signature

Transitions Signature, de beste oplossing voor dagelijks gebruik. De brillenglazen passen zich aan van volledige helder binnen en ‘s avonds naar de perfecte tint voor buiten.

Voordelen

Light Intelligent-activering binnen en buiten

Combineer uw bril op sterkte met een Light Intelligent-technologie die uw ogen op een handige manier van binnen naar buiten beschermt. Transitions Signature is de snelste en meest responsieve technologie die zich voortdurend aanpast aan de lichtomstandigheden in uw omgeving. Wanneer blootgesteld aan natuurlijk licht, gaan de triljoenen fototrope moleculen in de Transitions Signature Chromea7-technologie zich opnieuw kalibreren, zodat de optimale hoeveelheid licht uw ogen bereikt, ongeacht of u zich in helder zonlicht of onder een wolkendek bevindt.

Voor

Heldere glazen Transitions Signature

Na

Getinte glazen Transitions Signature

CHOOSE YOUR COLOUR

Match your frame with one of Transitions three Signature colours. 
Each colour offers different colour perception benefits. 
Available in Brown, Graphite Green and Grey.

 

Vind een opticien

KIES BRILLENGLAZEN OP STERKTE DIE BIJ UW LEVENSSTIJL PASSEN

Corrigeer uw zicht

Eyezen

Enkelvoudige brillenglazen: scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast.

Meer weten

Corrigeer uw zicht

Varilux X-series

Met Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw brillenglas. Onnodige hoofdbewegingen zijn verleden tijd en u ervaart een natuurlijk zicht voor al uw dagelijkse bezigheden binnen handbereik en daarbuiten.

Meer weten

Optimaliseer uw glazen

Crizal Sapphire UV

Met Crizal Sapphire UV heeft u de meest heldere brillenglazen met een optimaal zicht en esthetiek. Uw brillenglazen reflecteren minder.

Meer weten