Bescherm uw ogen

Xperio Mirrors

Maak een statement met spiegelzonneglazen

Voordelen

MODIEUS

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

COMFORTABEL ZICHT

Gaat schitteringen tegen

UV BESCHERMING

Beschermt uw ogen tegen UVA en UVB stralen

VUILWEREND

Uw glazen zijn bestand tegen vervelende vlekken en gemakkelijk schoon te maken voor een helder zicht

Stijlvol en functioneel

  • Beschikbaar in diverse kleuren
  • Te combineren met Xperio Polarized en Xperio tinted
  • Verminderd schitteringen, ideaal bij helder weer
  • UV-bescherming
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Comfortabel zicht

Pas nu online uw zonneglazen

Hoe leuk! Ontdek snel met onze Virtual Try-On welke kleur zonneglazen en montuur een perfecte match zijn bij uw gezicht en stijl.

Vrouw mobiele telefoon
Pas nu online uw zonneglazen

KIES UW EIGEN STIJL

Bescherm uw ogen in stijl met een zonnebril met spiegeleffect. Bescherming en mode gecombineerd in een zonneglas.
Xperio Mirrors zonneglazen zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij uw persoonlijke stijl. Zo maakt u een statement, qua stijl en qua prestaties. U heeft de keuze uit een aantal kleuren. Gecombineerd met warme kleuren: Gold Pink, Bronze, Bronze Schadow, Kaki en Orange. En met de koude kleuren: Forest Green, Green Shadow, Silver, Silver Shadow/Soft Silver, Violet, Candy, New Blue en New Silver. Maak van uw zonnebril een modeaccessoire en bescherm uw ogen.

Optimaliseer voor stijl en de beste bescherming uw zonneglazen met een spiegelafwerking. Spiegelglazen weerkaatsen zonnestralen zelfs bij heel helder weer. Ze verminderen verblinding door schitteringen en beschermen uw ogen tegen schadelijke UV-stralen. Comfortabele zonneglazen die passen bij uw levensstijl met een optimaal zicht in de zon. Xperio Mirror zonneglazen zijn gemakkelijk schoon te maken, voor helder zicht.

Man met Xperio mirrors

Schitteringen van de weg, sneeuw, water en andere vlakke oppervlakken kunnen verblindend zijn. Gepolariseerde zonneglazen verminderen deze schitteringen voor een comfortabel zicht. Of u nu auto rijdt, skiet of genieten van een wandeling. Laat uw gepolariseerde zonneglazen opvallen met een spiegelafwerking. Met verschillende spiegelkleuren laat u uw montuur opvallen en heeft u het beste zicht. Bekijk de voordelen van gepolariseerde zonneglazen.

man met zonnebril

Laat u adviseren door een vakopticien

Vind een opticien bij u in de buurt

KIES BRILLENGLAZEN OP STERKTE DIE BIJ UW LEVENSSTIJL PASSEN

Corrigeer uw zicht

Eyezen

Enkelvoudige brillenglazen: voorkomen vermoeide ogen en bieden scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast.

Meer weten