Bescherm uw ogen

XPERIO REACT

Xperio React

Voordelen

MODIEUS

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

IDEALE KLEURINTENSITEIT EN COMFORT

Kleurintensiteit glazen passen zich automatisch aan lichtintensiteit

COMFORTABEL ZICHT

Gaat schitteringen tegen

UV BESCHERMING

Beschermt uw ogen tegen UVA en UVB stralen

ACTIVEERT IN DE AUTO

Donkerdere glazen bij zonlicht, ook in de auto

Zonneglazen die automatisch kleuren van licht naar donker

  • Donkerder bij intens zonlicht
  • UV bescherming
  • Vermindert onaangename verblinding 
  • Verkrijgbaar in drie kleuren
  • Voor een comfortabel zicht

Pas nu online uw zonneglazen

Hoe leuk! Ontdek snel met onze Virtual Try-On welke kleur zonneglazen en montuur een perfecte match zijn bij uw gezicht en stijl.

Vrouw mobiele telefoon
Pas nu online uw zonneglazen

Voor iedere situatie de juiste kleurintensiteit zonneglazen. Afhankelijk van de lichtomstandigheden buiten kleuren deze glazen lichter of donkerder. De hele dag wordt u geconfronteerd met variërende lichtomstandigheden; tijdens de ochtendwandeling, onderweg naar werk, eten in de buitenlucht of tijdens een avondrun. Het weer kan in een oogwenk veranderen en als u veel buiten bent is een zonnbril die automatisch op veranderend licht reageert ideaal. Xperio React glazen transformeren om donker genoeg te worden voor de intensiteit van licht. Voor het meest comfortabele zicht.

Hardloper met Xperio React zonneglazen

Uw nieuwe zonnebril wordt donkerder bij fel zonlicht, zelfs wanneer u in de auto zit. Hoe donkerder de zonneglazen, hoe beter ze helpen om verblindende schitteringen tegen te gaan. We zo plezierig als u op de weg bent, zodat u alles goed kunt zien vanuit de auto. Met Xperio React heeft u een comfortabel zicht, hoe helder of bewolkt de dag ook wordt.

VROUW MET XPERIO REACT IN AUTO

Xperio React zonneglazen beschermen uw ogen tegen UV-licht. Of u nu sport, op vakantie gaat of tuiniert. De brillenglazen zijn licht getint in de schaduw en tijdens bewolkte dagen. Ze passen ze zich automatisch aan
naar donkerdere glazen bij fel zonlicht, zodat u veilig van elk moment in de zon kunt genieten.

VROUW DOET YOGA

Laat u adviseren door een vakopticien

Vind een opticien bij u in de buurt

KIES BRILLENGLAZEN OP STERKTE DIE BIJ UW LEVENSSTIJL PASSEN

Corrigeer uw zicht

Eyezen

Enkelvoudige brillenglazen: voorkomen vermoeide ogen en bieden scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast.

Meer weten

Corrigeer uw zicht

Varilux X-series

Met Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw brillenglas. Onnodige hoofdbewegingen zijn verleden tijd en u ervaart een natuurlijk zicht voor al uw dagelijkse bezigheden binnen handbereik en daarbuiten.

Meer weten