Essilor Experts, de vakopticien bij u in de buurt

Een betrouwbare keuze voor uw zicht.

Het Essilor Experts partnerprogramma: een betrouwbare keuze voor uw zicht
Essilor Experts, de vakopticien bij u in de buurt

KIES DE JUISTE VAKOPTICIEN

Het vinden van de juiste brillenglazen is niet gemakkelijk. U gaat niet alleen opzoek naar een montuur die goed bij u past, maar uw nieuwe brillenglazen moeten ook precies aansluiten op uw persoonlijke kijkbehoeften. Het is daarom erg belangrijk de juiste opticien te vinden, die u hierbij kan helpen.

Juist daarom hebben we het Essilor Experts programma geïntroduceerd. De Essilor Experts opticiens stellen u én uw oogzorg als hun prioriteit. Ze begrijpen uw kijkbehoeften perfect en bevelen u aan de hand hirevan gepersonaliseerde brillenglazen aan. Op deze pagina leest u meer over onze Essilor Experts en kunt u ook uw dichtstbijzijnde vakopticien vinden.

Belofte van Essilor Experts

  • Een bewezen expertise: Essilor Experts ontwikkelen hun teams voortdurend om voorop te blijven lopen op het gebied van klinische zorg, technologie en innovatie.
  • Een positieve ervaring: Dankzij de nieuwste instrumenten en tools, zorgen Essilor Experts voor een prettige ervaring. 
  • Innovatieve producten: Essilor Experts oogzorgprofessionals raden u Essilor brillenglazen aan; de nieuwste glastechnologieën om uw zicht te corrigeren en uw ogen te beschermen.
Essilor Experts Logo
Essilor Experts Logo

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Brillenglazen net zo uniek als u: Essilor Experts voeren een reeks nauwkeurige metingen uit om uw brillenglazen te personaliseren voor maximale kijksensatie.
  • Vertrouwen op de lange termijn: Essilor Experts professionals ondersteunen u met de beste nazorg. 
  • Een flexibel en veilig proces: Essilor Experts passen zich aan u aan, in de manier waarop u afspraken maakt en het contact dat ze met u onderhouden.

VIND EEN ESSILOR EXPERT VAKOPTCIEN BIJ U IN DE BUURT