Zie beter. Presteer meer.

Pak zelf de regie.


Hi digital savvy! Heb jij ook graag de regie?

Je volgt wat je boeit, je deelt je dromen. Socializen, gamen, studeren, werken. Je beeldscherm is er altijd, dus wil je ook controle over je zicht. Daarom kies je voor de topklasse brillenglazen van Eyezen, zodat jij maximaal kunt genieten van je digitale levensstijl.

 

Take control met Eyezen brillenglazen én krijg een Google Nest Mini cadeau.**

 

Pak de regie over jouw digitale leven

De Eyezen technologie is geboren door het gebruik van digital devices te observeren. Zo zijn Eyezen brillenglazen ontworpen om meer te bieden dan alleen oogcorrectie. Heb je geen bril op sterkte nodig? Ook dan zijn de brillenglazen goed voor je ogen. De beste technologie voor een ontspannen zicht de hele dag!

DE VOORDELEN VAN EYEZEN

Voorkom stress voor je ogen

Met 24/7 zichtcomfort heb je veel minder snel oogklachten.

Schadelijk licht? Mooi niet

Eye Protect System beschermt tegen schadelijk uv- en blauwviolet licht.

Laat geen detail ontsnappen

Glashelder beeld, natuurlijke kleuren, volop contrast. Altijd scherp.

Elk kijkmoment de baas

Ideaal voor dagelijks gebruik én veelvuldig schermgebruik.

 

KIJKPRECISIE MET AVA™

Met Advanced Vision Accuracy, brengen we de potentie van je ogen naar een next level. De AVA oogmeting is 0,01 dioptrie nauwkeurig in plaats van normaal 0,25 dioptrie. Met deze baanbrekende technologie worden uw Eyezen brillenglazen tot een ongekende nauwkeurigheid gemeten en geproduceerd. Ultiem nauwkeurig zicht voor iedereen die alleen met het beste genoegen neemt! De AVA™ oogmeting is een exclusieve service van Essilor Experts.

AVA oogmeting tot op 0,001 dioptrie


Pak de regie op jouw digitale leven. Jij bepaalt, de Essilor Eyezen technologie helpt. Met scherp en ontspannen zicht, een goede kijkhouding en natuurlijke weergave van kleuren. Dat is 24/7 comfortabel zien. Achter elk scherm. Bij alles wat je doet.

Geef je ogen de Eyezen-factor!

Eyezen brillenglazen

Smart tech voor beter zien. Corrigeert je zicht en maakt elk detail zichtbaar scherp.

Eye Protect System

De bodyguard voor je ogen. Beschermt je ogen tegen schadelijk uv- en blauwviolet licht**.

Crizal coating

Pantser tegen reflecties en schade. Beschermt je glazen tegen krassen, vlekken, stof en water.

Maak een afspraak bij een Essilor Expert


* Kwantitatief onderzoek uitgevoerd in februari 2019 door CSA onder een representatieve steekproef van 958 onafhankelijke optiek professionals in Frankrijk, UK, Duitsland, Italië, Spanje, Amerika, Canada, Brazilië, China en India.
**Deze actie is geldig van 7 februari tot en met 3 april 2022. U ontvangt willekeurig een witte of zwarte Google Nest Mini. Zolang de voorraad strekt. Vraag naar de voorwaarden in de deelnemende winkels.