Doe de Essilor lifestylescan

Het ene brillenglas is het andere niet. Maar hoe weet u nu welk brillenglas u nodig heeft? De Essilor lifestylescan is een korte online vragenlijst waarmee u uw dagelijkse activiteiten in kaart brengt. Op basis hiervan geven wij u advies over de verschillende soorten brillenglazen die het beste aansluiten op uw levensstijl.

 

| 5 minuten |

Verkrijg binnen een paar minuten meer inzicht in uw levensstijl én de daarbij passende kijkoplossingen. Wilt u daarna meer weten over de kijkoplossingen, dan klikt u eenvoudig door naar meer relevante informatie. Zo bereidt u uw bezoek aan de opticien goed voor.

Een bril die past bij úw leven

Multimedia-gebruik

Besteedt u dagelijks veel tijd achter de computer? Switcht u vaak tussen verschillende schermen? Dan bent u wellicht bekend met digitale oogklachten, zoals vermoeide ogen of nek-, schouder of hoofdpijn. Hoogste tijd voor een multimediabril waarmee u uw ogen maximaal ondersteunt en voorziet van de juiste bescherming.

vrouw met bril kijkt op mobiele telefoon
Verkeersdeelname

Veiligheid is van groot belang in het verkeer. Om verkeerssituaties goed in te kunnen schatten vertrouwt u op uw ogen. Ziet u alles scherp? En snel genoeg zodat u snel kunt reageren? Er zijn verschillende kijkoplossingen voor in de auto, zo kunt u de ondersteuning kiezen waar u het meeste profijt van heeft.

vrouw in auto
Binnenactiviteiten

Ook wanneer u uw tijd vooral binnen besteedt kunt u uw kijkoplossing hierop aan laten sluiten. Esthetische heldere brillenglazen zijn een lust voor ieder oog. Combineer dit met eigenschappen waarmee u uw brillenglazen beschermt en ook op de lange termijn mooi houdt. En vergeet daarbij niet de juiste bescherming van uw ogen tegen blauw licht dat uitgestraald kan worden door kunstmatige lichtbronnen.

Meisje met bril
Buitenactiviteiten

De buitenlucht doet ons goed maar vraagt wel de nodige bescherming als het gaat om onze ogen. Bescherming tegen schadelijk UV- en blauw licht is belangrijke voor gezonde ogen op korte en lange termijn. De juiste bril voor buiten kan daarnaast ook extra kijkcomfort bieden in wisselende lichtomstandigheden. 

vrouw met zonnebril

Vind een opticien