NeyezPay maakt het beste zicht voor elke brildrager mogelijk!

Ontdek nu het abonnement voor brillenglazen en montuur in één. Aan te vullen met een oogzorgpakket voor volledige ontzorging.

Wat is NeyezPay?

Het is een brilabonnement inclusief hoogwaardige brillenglazen van Essilor en een montuur naar keuze tegen een aantrekkelijke en betaalbaar maandbedrag. Eventueel met een oogzorgpakket dat bij je past.

Het abonnement wordt speciaal aangeboden door je Essilor Expert en servicepartner Spraypay*. waardoor je verzekerd bent van hoogwaardige brillenglazen gedurende de looptijd van 24 maanden.

Hoe werkt het?

In vijf eenvoudige stappen je NeyezPay- abonnement geregeld

 

  1. Stel je bril samen met een Essilor Expert
  2. Kies een oogzorgpakket (optioneel):

    Premium oogzorgpakket: Uitgebreide oogzorg en metingen door een gediplomeerd opticienExcellent oogzorgpakket: Premium oogzorg met aanvullende excellente oogzorg door een optometrist
     
  3. Aanvragen: Doorloop een online vragenlijst met een aantal financiële vragen via SprayPay* voor de aanvraag.
  4. Goedkeuring: Is de aanvraag goedgekeurd? Voer je bankgegevens in en geef direct goedkeuring via IDIN voor een veilige de betaling.
  5. Terugbetalen: 30 dagen na ingang van je abonnement incasseert SprayPay het eerste maandbedrag via de automatische incasso. Na 24 maanden staat er geen bedrag meer open.

*SprayPay is de servicepartner van NeyezPay/Essilor en specialist in het aanbieden van ‘gespreid betalen’.

Dame met zonnebril  staat op het strand met zonsondergang

Vind een Essilor Expert

 

Geld lenen kost geld banner

Het abonnement krediet wordt aangeboden door SprayPay, servicepartner van NeyezPay/Essilor the Netherlands BV. Zij geven geen advies over het krediet. Je dient zelf te bepalen of het krediet aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Vragen? Neem contact op met de klantenservice van SprayPay via 030 -760 65 40 of consument@spraypay.nl.