Ontdek de ultieme kijkervaring.

Scherp zicht bij alle lichtomstandigheden. Nu met gratis persoonlijke upgrade.

 

De afgelopen maanden bracht u waarschijnlijk meer tijd binnen door dan normaal. Dit kan uw zicht beïnvloeden. Regelmatig dichtbij scherpstellen bij gebruik van beeldschermen vraagt veel van uw ogen. En als u weer naar buiten gaat, kunnen uw ogen gevoelig zijn voor licht. Herkenbaar?

 

Ontdek de Ultieme Kijkervaring

Combineer Varilux® met Transitions® en u heeft scherp zicht bij alle lichtomstandigheden in elke situatie, in hetzelfde brillenglas.

Varilux en Transitions brillenglazen

Wat krijgt u?

Een gratis persoonlijke upgrade

Kiest u voor Transitions in combinatie met Varilux of Eyezen brillenglazen, dan ontvangt u een gratis persoonlijke upgrade. Uw opticien vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Drie maanden omruilgarantie

We zijn er zo zeker van dat u zult genieten van uw nieuwe bril. Bij aanschaf van uw bril heeft u recht op drie maanden omruilgarantie**.

 

Lees meer over Varilux en Transitions

Varilux

Uitgevonden in 1959, Varilux is het #1 merk van multifocale brillenglazen wereldwijd*. Met Varilux multifocale brillenglazen heeft u een comfortabel en helder zicht waardoor u dichtbij, veraf en alle afstanden daar tussenin scherp ziet.

Vind een opticien

Transitions

Transitions meekleurende brillenglazen passen zich automatisch aan aan veranderende lichtomstandigheden voor een optimaal zicht. Ze beschermen uw ogen binnen en buiten tegen schadelijke UV-stralen en blauwviolet licht. Transitions is het nummer 1 merk in meekleurende brillenglazen, geadviseerd door opticiens.

Vind een opticien

 

 

Hoe profiteert u van dit aanbod?

Vind een opticien

en ontdek de ultieme kijkervaring

Maak een afspraak

bij een opticien in de buurt

Profiteer van uw persoonlijke upgrade

bij aanschaf van een bril

 

 

Waar vind ik een opticien met dit aanbod?

Vind een opticien en ontdek de ultieme kijkervaring

Meer weten over onze brillenglazen?

*Euromonitor, editie brillen 2018; Essilor international NV, retailwaarde o.b.v. verkoopprijzen.

**Als u niet tevreden bent met over het meekleurende aspect van de ultieme kijkervaring, dan ruilt uw opticien kosteloos uw brillenglazen om naar een niet meekleurende variant van dezelfde glazen. U heeft drie maanden omruilgarantie na het ophalen van de bril.