GOED ZICHT IS ESSENTIEEL VOOR EEN GOED LEVEN.

 

Daarom werken wij elke dag, om op basis van uw individuele zichtwensen, de perfecte oplossing te vinden. 

WIJ REALISEREN ONZE MISSIE DOOR INNOVATIE.

Onze ogen zijn net zo verschillend als onze vingerafdrukken. Ook onze levensstijlen verschillen. Daarom maken wij, bij Essilor, levensverbeterende zichtoplossingen, aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Ons unieke innovatieproces, gecombineerd met hoogwaardig en deskundig vakmanschap en samen met gerenommeerde opticiens, stellen ons in staat de beste ervaring en dienstverlening te leveren die verdergaat dan alleen glazen.

jongen met bril en verfkwast

INNOVATIE. DOOR U GOEDGEKEURD.

Essilor ontwikkelde LiveOptics™, een methode die het dagelijkse leven van brildragers in onderzoek integreert. De resultaten gebruiken wij om onze brillenglazen continu te blijven verbeteren. Hiermee voldoen wij aan de industrienormen én aan uw persoonlijke wensen. Omdat u altijd centraal staat in onze innovaties.

man en vrouw met bril kijkend op smartphone

COMPLEET ASSORTIMENT BRILLENGLAZEN VOOR ELKE INDIVIDUELE KIJKBEHOEFTE.

Elk brillenglas dat we maken is een combinatie van meerdere elkaar aanvullende technologieën die uw zicht corrigeren, uw ogen beschermen tegen licht en de helderheid van uw glas verhogen.

Eyezen

Eyezen

Corrigeer uw zicht

Enkelvoudige brillenglazen: voorkomen vermoeide ogen en bieden scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast.

Varilux multifocale bril

Varilux multifocale bril

Corrigeer uw zicht

Met Varilux multifocale brillenglazen ziet u zowel dichtbij als veraf en alles daar tussenin scherp.

Xperio zonneglazen

Xperio zonneglazen

Bescherm uw ogen

Met onze zonneglazen heeft u de beste bescherming tegen uv. Beschikbaar in een breed scala kleurige tinten, gepolariseerde en spiegeltechnologieën.

Transitions

Transitions

Bescherm uw ogen

Transitions meekleurende brillenglazen reageren op de lichtomstandigheden zodat de hoeveelheid licht voor uw ogen altijd optimaal is. Schitteringen worden verminderd en oogvermoeidheid wordt voorkomen.

Eye Protect System

Eye Protect System

Bescherm uw ogen

Eye Protect System oogbescherming, beschermt uw ogen de hele dag, zowel binnen als buiten, tegen schadelijk blauwviolet en ultraviolet licht.

Crizal

Crizal

Optimaliseer uw glazen

Combineer met een Crizal coating om heldere zicht te verbeteren. Een behandeling die scherp zicht verbetert en uw glazen beschermt tegen invloeden van buitenaf die een helder zicht belemmeren.

VIND EEN OPTICIEN BIJ U IN DE BUURT