Innovatie

Er is geen echte innovatie, anders dan de innovatie die u waarneemt en goedkeurt.

LIVE-OPTICS

INNOVATIE GOEDGEKEURD DOOR BRILDRAGERS

Al lijken ze op elkaar, niet alle brillenglazen zijn hetzelfde. Onze brillenglazen zijn ontwikkeld, getest en goedgekeurd door mensen zoals u, omdat we alleen visuele oplossingen willen creëren die voor u relevant zijn. Het innovatieproces van Essilor is om de eindgebruiker, u dus, heen gebouwd omdat alleen u ons het verschil kunt vertellen dat u ziet.

GEINSPIREERD DOOR U, ELKE DAG

80% van alle informatie krijgen we binnen via onze ogen en maar 40% van onze hersenactiviteit is gereserveerd voor ons gezichtsvermogen. Daarom zijn brillenglazen van hoge kwaliteit zo ontzettend belangrijk en streeft Essilor er voortdurend naar om alle complexe onderdelen van het gezichtsvermogen vast te leggen.

Mensen wonen niet in een laboratorium; Daarom onderzoeken we de verschillende kijkgewoonten in dagelijkse situaties en testen we onze brillenglazen in de praktijk. Met "HouseLab ™" en "CarLab ™" voeren we verschillende onderzoeken uit om  verschillende kijksituaties te onderzoeken, zoals het gebruik van digitale media, autorijden en zelfs tijdens het koken is.

??

GECREËERD MET GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN

Onze onderzoekers verzamelen uw fysiologische biometrische en gedragsmatige gegevens en maken specificaties die in overeenstemming zijn met de behoeften van elk persoon aangaande zicht en houding. Dit wordt gedaan op een multi-sensorische manier met digitale technieken, zoals 3D virtual reality en simulaties.

??

INNOVATIE VOOR HET BESTE ZICHT

Voor lancering van de laatste innovaties, worden tests uitgevoerd onder brildragers om er zeker van te zijn dat de prestaties goed door u worden beoordeeld en voldoen aan uw behoeften en passen bij uw levensstijl. Omdat het enige bewijs van het nut voor de brildrager komt van de drager zelf, voert Essilor sinds 2004 systematisch tests onder brildragers uit voor de toonaangevende merken VariluxCrizal en Xperio® voor deze op de markt te brengen.

man met bril achter laptop met mobiel in zijn hand

DEELNEMEN AAN HET ESSILOR INNOVATIE PROCES?

14.185 mensen

hebben Essilor glazen getest en beoordeeld

18.981 mensen

hebben de brillenglazen van Essilor getest

312 onderzoeken

met Essilor glazen, uitgevoerd met consumenten