WERKEN BIJ ESSILOR

Lees meer over de organisatie, openstaande vacatures, stageplaatsen en de mogelijkheid om open sollicitaties te versturen.

 

Werken bij EssilorLuxottica

EssilorLuxottica Group is een beursgenoteerde wereldmarktleider in het fabriceren en distribueren van monturen en brillenglazen. Sinds 2018 hebben Essilor en Luxottica hun krachten samengebundeld. Essilor biedt levensverbeterende zichtoplossingen door hoogwaardige brillenglazen te ontwerpen, te produceren en te distribueren. Luxottica is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van mode-, luxe- en sportbrillen. Het portfolio omvat eigen merken zoals Ray-Ban, Oakley, Vogue Eyewear, Persol, Oliver Peoples, Arnette, Costa del Mar en Alain Mikli. Door onze expertise in lenstechnologie en brillenproductie te combineren, kunnen we ons dagelijks inzetten voor de missie: ‘See more, be more’. 

Werken bij de EssilorLuxottica Group betekent werken binnen een innovatieve organisatie met een sterk internationaal karakter. EssilorLuxottica Group is aanwezig in meer dan 150 landen en telt in totaal meer dan 180.000 medewerkers.

IMPROVING LIVES BY IMPROVING SIGHT

De wereld telt vandaag de dag ongeveer 4,3 miljard mensen met een kijkprobleem. Hiervan beschikken ongeveer 1,8 miljard personen over een passende kijkoplossing. Dat betekent dat er maar liefst 2,5 miljard (!) mensen ter wereld geen toegang hebben tot oogzorg en/of een passende kijkoplossing, waardoor zij niet vanzelfsprekend kunnen genieten van een natuurlijk zicht. Essilor’s missie is het verbeteren van levens door middel van het verbeteren van zicht. Voor iedereen. Waar ook ter wereld.

Essilor is toegewijd aan het toegankelijk maken van beter zicht door continue innovaties op het gebied van corrigerende, beschermende en preventieve zichtoplossingen. Essilor ontwikkelt, produceert en vermarkt premium oogzorgproducten (zoals brillenglazen en instrumenten) welke op maat gemaakt kunnen worden zodat deze perfect aansluiten op de individuele kijkbehoefte van de drager.

OPENSTAANDE VACATURES

Wij hebben momenteel diverse openstaande vacatures.

STAGIAIR MARKETING

De afdeling marketing is continu in beweging en druk bezig onze producten via offline en online kanalen te promoten en de consument een bezoek te laten brengen aan de zelfstandige opticiens. Het team bestaat uit gedreven marketeers die allen de expertises van hun vakgebied inbrengen. Er wordt veel gewerkt in multidisciplinaire projectteams, waardoor er veel ruimte is voor het inzetten van specialismen en wat ook zorgt voor flexibiliteit en teamspirit. De rol van een stagiaire zal in de breedste zin van het woord gaan over de ondersteuning van alle specialisten binnen het team, zowel online als offline, b2b en b2c. Uiteraard kunnen we samen kijken naar een opdracht die je binnen je stage kan uitvoeren.

Denk hierbij aan:

 • Trade marketing werkzaamheden 
 • Het ontwikkelen van een social media-strategie
 • Communicatie
 • B2B media 
 • Campagnes 
 • Communicatie 

Jouw profiel

 • HBO/WO-niveau;
 • 3e-jaars student van de opleiding Bedrijfskunde; Commerciële Economie; Marketing & Communicatie; Retailmanagement;
 • Pro-actieve houding;
 • Analytisch en cijfermatig sterk;
 • Geïnteresseerd in het optimaliseren van processen en procedures;
 • In staat om zelfstandig te werken.


Wij bieden jou:

 • Een leuk en dynamisch team waar met veel plezier en humor gewerkt wordt aan mooie projecten;
 • De kans om werkervaring op te doen bij één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld;
 • Een veelzijdige stage met de mogelijkheid om mee te werken op alle vlakken van marketing;
 • Tijd en ruimte om aan je (onderzoeks)opdracht te werken;
 • Stagevergoeding (€350,- per maand);
 • Apparatuur en een werkplek op ons nieuwe kantoor op de Zuidas in Amsterdam.


Informatie en reageren
De stage kan starten in februari 2023 of september 2023 en de duur kan in overleg bepaald worden. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marlies Rengers, HR Business Partner, bereikbaar op telefoonnummer 06-86801595.

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief voorzien van CV naar sollicitatie@essilor.nl t.a.v. Marlies Rengers. Voor uitgebreide informatie over onze organisatie en producten kun je terecht op onze website:  www.essilorluxottica.com of www.essilor.nl

 

 

STAGEPLAATSEN BIJ ESSILOR

Pas de theorie van je opleiding toe in de praktijk! Essilor biedt een leeromgeving met diverse stagemogelijkheden.

BEKIJK STAGES

 

OPEN SOLLICITATIES

Staan er geen (passende) vacatures open? Dan kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Ben jij overtuigd dat je over specifieke competenties beschikt waarmee je een aanwinst voor Essilor als organisatie zou zijn? Een optiekachtergrond is altijd een pre! Sollicitaties kun je sturen naar:

Essilor Group the Neterlands BV
T.a.v. afdeling HR
Postbus 102
6900 AC  ZEVENAAR
Of mailen naar: sollicitatie@essilor.nl

De afdeling P&O is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0316 – 580 640.
Voor de functies ‘operator (productielab)’, ‘optiekadviseur (sales)’, ‘medewerker klantenservice’ en ‘vakantie- en weekendkrachten’ zijn er met grotere regelmaat vacante posities beschikbaar.