WERKEN BIJ ESSILOR

Lees meer over de organisatie, de openstaande vacatures en de mogelijkheid om open sollicitaties te versturen.

 

Werken bij Essilor Nederland betekent werken binnen een innovatieve organisatie met een sterk internationaal karakter. De Essilor Group is aanwezig in meer dan 100 landen ter wereld, waar in totaal meer dan 58.000 medewerkers zich inzetten voor Essilor’s missie. In Nederland is het productielab en commerciële kantoor gevestigd in Zevenaar (Gelderland), waar ongeveer 175 personen werkzaam zijn.

De Essilor Group kent 5 gemeenschappelijke waarden die door alle medewerkers nageleefd een gerespecteerd worden: innovatie, samenwerken, culturele diversiteit, wederzijds respect en vertrouwen en ondernemersgeest. Deze waarden zorgen voor de eensgezindheid van alle medewerkers en een optimale effectiviteit in het realiseren van onze gezamenlijke missie en doelstellingen. 

IMPROVING LIVES BY IMPROVING SIGHT

De wereld telt vandaag de dag ongeveer 4,3 miljard mensen met een kijkprobleem. Hiervan beschikken ongeveer 1,8 miljard personen over een passende kijkoplossing. Dat betekent dat er maar liefst 2,5 miljard (!) mensen ter wereld geen toegang hebben tot oogzorg en/of een passende kijkoplossing, waardoor zij niet vanzelfsprekend kunnen genieten van een natuurlijk zicht. Essilor’s missie is het verbeteren van levens door middel van het verbeteren van zicht. Voor iedereen. Waar ook ter wereld.

Essilor is toegewijd aan het toegankelijk maken van beter zicht door continue innovaties op het gebied van corrigerende, beschermende en preventieve zichtoplossingen. Essilor ontwikkelt, produceert en vermarkt premium oogzorgproducten (zoals brillenglazen en instrumenten) welke op maat gemaakt kunnen worden zodat deze perfect aansluiten op de individuele kijkbehoefte van de drager.

OPENSTAANDE VACATURES

Wij hebben momenteel diverse openstaande vacatures

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die ons komen ondersteunen op de afdeling Warehouse. Als logistiek medewerker(ster) Warehouse ben je een belangrijke schakel in de opvolging van de klantorders zodat de klant de orders op tijd ontvangt. Een leuke flexibele bijbaan waarbij je ervaring opdoet in een internationale organisatie met een goed werksfeer. Ben jij op dit moment aan het studeren en heb jij tijd op zaterdagen en in de vakanties om ons team te komen versterken? Reageer dan op deze vacature!

OPROEPKRACHT WAREHOUSE

Wat ga je doen?

• Het verzamelen van brillenglazen voor het productieteam.
• Het verzamelen van voorraad brillenglazen die dezelfde dag aan optiekzaken worden geleverd.
• Het verpakken van productieorders.

Wat vragen wij?

• Studenten beschikbaar op zaterdagen, in vakanties en als vervanging bij ziekte.
• Havo/MBO 4 of studerend HBO denk-/werkvermogen.
• Goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

• Een goede werksfeer met leuke collega’s.
• Reiskostenvergoeding (indien van toepassing).
• Een goed salaris.
• Mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf.

WAT ZEGGEN JOUW TOEKOMSTIGE COLLEGA'S?

Demet, 18 jaar

“ Leuke afwisselende werkzaamheden in een gemoedelijke sfeer met studenten, en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf en dat ook voor de zaterdagkrachten.” 

Reageren

Dus ben jij die student die weet wat werken is en graag bij ons wil beginnen? Solliciteer dan direct en stuur je CV + motivatiebrief naar sollicitatie@essilor.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega in een mooi internationaal bedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

MANAGER TECHNIEK

De betrouwbaarheid, kwaliteit en het innovatief vermogen van ons productielab levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de business binnen de Essilor Group.  Om leidend te blijven in een concurrerende markt is het cruciaal dat we een lokaal productielab hebben om zo onderscheidend te blijven en waarde toe toe voegen aan de Business. Als Manager Techniek ben je medeverantwoordelijk voor de prestatie en yield van het productielab. 

Wat zijn je taken?    
  • Je geeft leiding aan de Technische dienst van het productielab in Zevenaar (6 medewerkers) en zorgt ervoor dat het team zich continue blijft ontwikkelen. 
  • Je bent mede verantwoordelijk voor de servicelevels, kwaliteit en yield. Je definieert de KPI’s die van toepassing zijn in samenwerking met de Lab Manager en Continuous Improvement Manager en je zorgt ervoor dat o.a. de bijbehorende onderhoudsplannen worden opgezet en uitgevoerd. 
  • Je stelt het Maintenance budget op en bewaakt deze en onderhoud de relaties met alle sub-contractors. 
  • Je coördineert technische projecten voor het lab, stelt projectplannen op en bewaakt de implementatie. 
  • Je bent onderdeel van het Europese Maintenance team.
Wat verwachten wij van je?
  • Je hebt een afgeronde Technische HBO/Academische opleiding
  • Je hebt 5 jaar ervaring als Technisch manager in een productieomgeving en je ziet dit als een mooie gelegenheid voor een vervolgstap in je carrière.
  • Je hebt grondige technische kennis om verbetervoorstellen te kunnen doen voor het optimaliseren van het lab.
  • Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit en je bent in staat om zelfstandig zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau concreet werkzaamheden te verrichten
  • Je bent bereid deel te nemen aan internationale meetings in Parijs
Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een moderne internationale organisatie, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Een modern en uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en uitgebreide mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Titus Bosscha, HR Business Partner via 0316 - 580 643 of Willem Goris, Lab Manager via 0316-580 659.

Reageren

Heb je belangstelling stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@essilor.nl t.a.v. afdeling HR.

STAGEPLAATSEN BIJ ESSILOR

Pas de theorie van je opleiding toe in de praktijk! Essilor biedt een leeromgeving met diverse stagemogelijkheden.

BEKIJK STAGES

OPEN SOLLICITATIES

Staan er geen (passende) vacatures open? Dan kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Ben jij overtuigd dat je over specifieke competenties beschikt waarmee je een aanwinst voor Essilor als organisatie zou zijn? Een optiekachtergrond is altijd een pre! Sollicitaties kun je sturen naar:

Essilor Nederland BV
T.a.v. afdeling HR
Postbus 102
6900 AC  ZEVENAAR
Of mailen naar: sollicitatie@essilor.nl

De afdeling P&O is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0316 – 580 640.
Voor de functies ‘operator (productielab)’, ‘optiekadviseur (sales)’, ‘medewerker klantenservice’ en ‘vakantie- en weekendkrachten’ zijn er met grotere regelmaat vacante posities beschikbaar.