Werken bij Essilor vrouw brillenglazen

Werken bij
Essilor

Lees meer over de organisatie,
de openstaande vacatures
en de mogelijkheid om
open sollicitaties te versturen.

Werken bij Essilor

Werken bij Essilor Nederland betekent werken binnen een innovatieve organisatie met een sterk internationaal karakter. De Essilor Group is aanwezig in meer dan 100 landen ter wereld, waar in totaal meer dan 58.000 medewerkers zich inzetten voor Essilor’s missie. In Nederland is het productielab en commerciële kantoor gevestigd in Zevenaar (Gelderland), waar ongeveer 175 personen werkzaam zijn.

De Essilor Group kent 5 gemeenschappelijke waarden die door alle medewerkers nageleefd een gerespecteerd worden: innovatie, samenwerken, culturele diversiteit, wederzijds respect en vertrouwen en ondernemersgeest. Deze waarden zorgen voor de eensgezindheid van alle medewerkers en een optimale effectiviteit in het realiseren van onze gezamenlijke missie en doelstellingen. 

Improving lives
by improving sight

De wereld telt vandaag de dag ongeveer 4,3 miljard mensen met een kijkprobleem. Hiervan beschikken ongeveer 1,8 miljard personen over een passende kijkoplossing. Dat betekent dat er maar liefst 2,5 miljard (!) mensen ter wereld geen toegang hebben tot oogzorg en/of een passende kijkoplossing, waardoor zij niet vanzelfsprekend kunnen genieten van een natuurlijk zicht. Essilor’s missie is het verbeteren van levens door middel van het verbeteren van zicht. Voor iedereen. Waar ook ter wereld.

Essilor is toegewijd aan het toegankelijk maken van beter zicht door continue innovaties op het gebied van corrigerende, beschermende en preventieve zichtoplossingen. Essilor ontwikkelt, produceert en vermarkt premium oogzorgproducten (zoals brillenglazen en instrumenten) welke op maat gemaakt kunnen worden zodat deze perfect aansluiten op de individuele kijkbehoefte van de drager.

Openstaande vacatures

Wij hebben momenteel diverse openstaande vacatures

Master Datamanagement
Specialist

(v/m) 40 uur

‘Mee vormgeven aan ons professioneel Benelux Master Data systeem’
Voor het achtste jaar op rij staat Essilor in de Forbes top 100-lijst; de prestigieuze lijst van meest innovatieve bedrijven van de wereld. Niet voor niets is ‘innovatie’ één van onze vijf gemeenschappelijke waarden.

Als Master Data Management (MDM) Specialist zorg je dat alle innovaties, nieuwe producten en diensten worden geïmplementeerd in onze systemen om elke lancering in de markt succesvol te laten verlopen. Dit doe je door samen met een team van collega’s te zorgen dat het automatische bestelproces vanuit de opticien, de productieparameters, prijzen en overige instellingen goed worden doorgevoerd zodat het logistieke proces geoptimaliseerd wordt. Om succesvol te zijn ben je op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen binnen Essilor en ben je in contact met alle business units in de Benelux. Binnen de business units heb je nauw contact met de afdelingen marketing, customer service productie, IT en supply chain.

Wat verwachten wij van je?
Als MDM-Specialist ben je proactief, toon je initiatief en denk je mee in oplossingen. Je functioneert goed onder druk, vindt het leuk om samen te werken en het verschil te maken, je bent nauwkeurig, klantgericht gestructureerd en analytisch ingesteld. Daarnaast durf je verantwoordelijkheid te nemen en ben je communicatief sterk.

Verder voldoe je aan de volgende punten:
• Aantoonbaar hbo-werk- en denkniveau met een relevante opleiding;
• Duidelijke visie op MDM en ervaring in het opzetten en implementeren van MDM-systemen;
• Teamplayer;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?
Een modern en uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een aandelenregeling, mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en een goede pensioenregeling. Verder bieden we een uitdagende functie in een moderne internationale organisatie, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen.

Informatie
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Titus Bosscha, HR business partner, via 0316 - 580 643.

Denk jij dat je binnen deze functie past en lijkt werken in een productieomgeving je uitdagend? In dit geval ontvangen wij graag jouw motivatie en cv! Deze kan je sturen naar sollicitatie@essilor.nl t.a.v. Titus Bosscha. 

Accountmanager Retail/Optiek
(Zuid-West)

(v/m) 40 uur

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van brillenglazen aan opticiens in jouw regio. Je bent dé sparringspartner voor de opticien als het gaat om ontwikkelingen in de branche, margeverbetering en marketingplannen. Op deze manier verbeter je samen de business. Ook vertegenwoordig je Essilor op (inter-)nationale beurzen. Je werkt nauw samen met collega`s van de afdeling Marketing en Customer Service om de topservice van Essilor te blijven verbeteren. Kortom: je hebt een belangrijke rol in het versterken van de commerciële positie van Essilor.

Wat vragen wij?

Je functioneert op HBO werk- en denkniveau. Je bent communicatief vaardig, zeer gedreven en hebt een commerciële instelling. Je bent klant- en servicegericht, cijfermatig onderlegd en je hebt bewezen kennis van account management en ervaring als accountmanager.

Wat bieden wij?

Een modern en uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een lease-auto, een aandelenregeling met performance shares, mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en een goede pensioenregeling. Verder bieden we een uitdagende functie in een moderne internationale organisatie, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Evert van der Ploeg, HR Business Partner via 0316 - 580 646. Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur dan je motivatie voorzien van CV naar sollicitatie@essilor.nl t.a.v. Evert van der Ploeg.

Intro1_1104_412_HP_Stage_v1-Intro1_1104_412_HP_Stage_v1.jpg

Stageplaatsen
bij Essilor

Pas de theorie van je opleiding toe

in de praktijk! Essilor biedt een

leeromgeving met diverse

stagemogelijkheden.

Open sollicitaties

Staan er geen (passende) vacatures open? Dan kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Ben jij overtuigd dat je over specifieke competenties beschikt waarmee je een aanwinst voor Essilor als organisatie zou zijn? Een optiekachtergrond is altijd een pre! Sollicitaties kun je sturen naar:

Essilor Nederland BV
T.a.v. de heer T. Bosscha
Postbus 102
6900 AC  ZEVENAAR
Of mailen naar: sollicitatie@essilor.nl

De afdeling P&O is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0316 – 580 640.
Voor de functies ‘operator (productielab)’, ‘optiekadviseur (sales)’, ‘medewerker klantenservice’ en ‘vakantie- en weekendkrachten’ zijn er met grotere regelmaat vacante posities beschikbaar.