Looking good! Zien & gezien worden

Ervaar de echte schoonheid in de zon

Creëer jouw eyecatcher zonnebril voor deze zomer via een Essilor Expert opticien.

 

CREËER JOUW EIGEN ZOMERSE LOOK MET XPERIO ZONNEGLAZEN!

Optimaal genieten in de zon. Dat wil je! Met Xperio zonneglazen ben je maximaal beschermd én zie je de wereld zoals hij is. Natuurlijk, kleurrijk en met de juiste scherpte voor veel details. Zo ervaar je de echte schoonheid in de zon.

Met Xperio geniet je van elk moment in de zon. Maximaal beschermd tegen schadelijk uv-licht en verblinding door zon of schitteringen. En met Crizal Sun XProtect superieure bescherming tegen krassen en vlekken.

 

Design je eigen zonnebril

Helemaal trendy met de nieuwste monturen. En helemaal afgestemd op jouw look met een ruime keuze in kleurrijke zonneglazen. Zo maak je jouw look helemaal eigen en uniek. En dankzij de vele keuzemogelijkheden zie je optimaal in elke zonsituatie. In de auto, op het water en ook in wisselende zoncondities.

Waar ga jij voor?

Gepolariseerd voor maximaal comfort

Kies je voor maximaal comfort? Gepolariseerde brillenglazen voorkomen verblinding door de zon en weerspiegelende oppervlakten.

Meekleurend bij variabele lichtintensiteit

Geen zin in gedoe? Met deze slimme meekleurende zonneglazen heb je altijd het beste zicht in de zon én schaduw. Ook  binnen.

Spiegelcoating om extra op te vallen

Wil je een echte eyecatcher? Spiegelcoating is high fashion en dankzij de ruime kleurkeuze altijd te matchen met jouw stijl.

Kies je kleur voor de juiste look

Welke look past bij jou? Xperio gekleurde zonneglazen zijn er in verschillende kleuren en intensiteiten, tot wel meer dan 40 combinaties.

Voordelen Xperio zonneglazen

Maximale bescherming

Hoogste bescherming met factor E-SPF 50+. En nóg beter beschermd tegen krassen en vlekken met Crizal Sun XProtect.

Natuurlijke kleuren

Heldere, natuurlijke kleurwaarneming. Je ziet de wereld zoals die is. Met de juiste scherpte voor veel details en zonder grauwe filters.

Helder zicht

Voorkomt schittering en verblinding. Met gepolariseerde glazen heb je geen last meer van laagstaande zon en weerspiegeling.

 

Upgrade jouw zonnebril met Crizal Sun XProtect

Ga voor superieure bescherming van jouw zonnebril met Crizal Sun XProtect. Dankzij deze beschermlaag zijn de glazen twee keer beter beschermd tegen krassen en vlekken. Zo heb jij nog langer plezier van jouw zonnebril! Klaar voor jouw zomerse look? Boek direct een afspraak en creëer jouw eigen zonnebril voor deze zomer!

Upgrade met Crizal Sun XProtect