Vind een opticien in de buurt en maak een afspraak

Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een premium opticien bij u in de buurt. Vind eenvoudig een opticien in een van de grote steden in Nederland of selecteer opticiens op basis van de service en het productaanbod. Zo maakt u snel een afspraak bij de dichtstbijzijnde zelfstandige opticien.

188 Opticiens

AVA preciezere oogmeting

Een doorbraak in de optiek! Bij deze opticiens worden uw ogen gemeten met een nauwkeurigheid van 0,01D in plaats van de standaard 0,25D. Met AVA™ brillenglazen heeft u brillenglazen die speciaal voor uw gezichtsvermogen zijn gemaakt, met de grootste precisie in correctie.

Alles zien

182 Opticiens

Essilor Stellest™ Brillenglazen

Zoek een opticien in uw buurt die het gezichtsvermogen van uw kind kan testen en de beste oplossing voor zijn of haar behoeften kan aanbevelen, of het nu gaat om enkelvoudige of multifocale brillenglazen

Alles zien

21 Opticiens

NeyezPay

Zoek een opticien in uw buurt die NeyezPay aanbiedt. Hét brilabonnement met brillenglazen van Essilor en montuur in één. Eventueel met hoogwaardige oogzorg dat bij u past!

Alles zien

Vind een opticien bij u in de stad

Zoekt u een opticien in een van de grote steden? Wij hebben de meest populaire zoekopdrachten voor u op een rij gezet.

Opticiens in DEN HAAG

5 Opticiens

Opticiens in ROTTERDAM

11 Opticiens

Opticiens in AMSTERDAM

8 Opticiens

Opticiens in MAASTRICHT

5 Opticiens

Opticiens in ASSEN

5 Opticiens

Opticiens in GRONINGEN

6 Opticiens

Opticiens in ARNHEM

2 Opticiens

Opticiens in MIDDELBURG

1 Opticiens

Opticiens in HAARLEM

6 Opticiens

Opticiens in ZWOLLE

2 Opticiens

Opticiens in TILBURG

3 Opticiens

Opticiens in EINDHOVEN

3 Opticiens

Opticiens in BREDA

2 Opticiens

WAT IS EEN ZELFSTANDIGE OPTICIEN?

Onafhankelijke opticiens zijn lokale praktijken die slechts één of een paar winkels in de buurt hebben. Een onafhankelijke opticien bedient meestal de lokale gemeenschap met professionele oogzorgdiensten en goede merken, en u ziet meestal elke keer dezelfde optometrist. Op deze manier kan uw lokale opticien u veel beter leren kennen, en vice versa. Dit resulteert in een veel persoonlijkere service voor het hele gezin.

HOE VINDT U EEN OPTICIEN BIJ U IN DE BUURT?

Als u op zoek bent naar een opticien bij u in de buurt, kan het handig zijn om de storelocator te gebruiken om een opticien bij u in de buurt te vinden. Essilor heeft een opticienzoeker ontwikkeld waarmee u en Essilor Expert in uw stad kunt zoeken, maar ook op adres of postcode. Wij hebben Essilor Experts in het hele land.

De zelfstandige opticiens die u op deze Essilor website vindt zijn erkende verkooppunten van de premium merken van Essilor, zoals Eyezen enkelvoudige brillenglazen en Varilux multifocale brillenglazen.

Gebruik de zoekbalk om een Essilor Expert bij u in de buurt te vinden. De plaatsnaam verschijnt automatisch tijdens het zoeken. Als u een opticien heeft gevonden die u wilt bezoeken, zoekt u naar de knop 'Maak een afspraak' en vult u het formulier in. U kunt ook de contactgegevens van de opticien vinden als u hem wilt bellen om meer te weten te komen over zijn diensten. Als u op zoek bent naar een specifieke dienst van een lokale Essilor Expert, kan onze storelocator u helpen om uw zoekopdracht te verfijnen op lenzen, visie behoeften en aanbiedingen.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een lokale opticien te vinden waar u zich prettig bij voelt en waar u vertrouwen in heeft. Zorg ervoor dat u om de 2 jaar een oogcontrole ondergaat, of vaker als er oogziekten in de familie voorkomen.

Zie alle opticiens die er in Nederland zijn