Schippers Optiek
Julianaplein 142
BEUNINGEN
6641CT
024-6751399

Aanbod in de winkel

Merken brillenglazen

Verkrijgbaar bij deze opticien,
Corrigeer uw zicht
Eyezen
Varilux multifocale bril
Bescherm uw ogen
Transitions
Eye Protect System
Zon
Optimaliseer uw glazen
Crizal

Acties in de winkel

Profiteer van de volgende acties bij deze winkel.
Ultimate vision banner
Ontdek de ultieme kijkervaring
Bekijk de voorwaarden

Combineer Varilux® met Transitions® en u heeft scherp zicht bij alle lichtomstandigheden in elke situatie, in hetzelfde brillenglas.

 

Drie maanden omruilgarantie

We zijn er zo zeker van dat u zult genieten van uw nieuwe bril met Transitions glazeb. Bij aanschaf van uw bril heeft u recht op drie maanden omruilgarantie. Als u niet tevreden bent met over het meekleurende aspect van Transitions, dan ruilt uw opticien kosteloos uw brillenglazen om naar een niet meekleurende variant van dezelfde glazen. U heeft drie maanden omruilgarantie na het ophalen van de bril.

 

Een gratis persoonlijke upgrade

Kiest u voor Transitions in combinatie met Varilux of Eyezen brillenglazen, dan ontvangt u een gratis persoonlijke upgrade. Uw opticien vertelt u graag meer over de mogelijkheden.


Ligging

Route en kaart
Openingstijden

Maandag: geslotenDinsdag: 09.00 - 18.00 uurWoensdag: 09.00 - 18.00 uurDonderdag: 09.00 - 18.00 uurVrijdag: 09.00 - 20.00 uurZaterdag: 09.00 - 17.00 uurZondag: geslotenKijk op de website voor de actuele openingstijden van Schippers Optiek.


Over Schippers Optiek

Schippers Optiek in Beuningen heeft focus op persoonlijke aandacht en eersteklas dienstverlening. Door het vakmanschap van de opticiens en audicien in combinatie met de geavanceerde apparatuur en moderne technieken bent u verzekerd van kwalitatieve oogzorg en gehooroplossingen. Bij de inkoop van de collectie brillen en zonnebrillen worden ze graag geinspireerd door de nieuwste trends in de optiek. U kunt vertrouwen op een actueel aanbod. Kom gerust langs in de winkel voor een oogmeting of gehoortest, een goede bril, leuke zonnebril of nieuwe contactlenzen.

Bezoek website

Maak een afspraak

Voor een oogmeting

storelocator.card.book_appointment