Alferink Optiek
t Dorp 31
HEESCH
5384 MB
0412-451003

Aanbod in de winkel

Merken brillenglazen

Verkrijgbaar bij deze opticien,
Corrigeer uw zicht
Varilux multifocale bril
Eyezen
Bescherm uw ogen
Zon
Transitions
Eye Protect System
Optimaliseer uw glazen
Crizal

Acties in de winkel

Profiteer van de volgende acties bij deze winkel.
Ultimate vision banner
Ontdek de ultieme kijkervaring
Bekijk de voorwaarden

Combineer Varilux® met Transitions® en u heeft scherp zicht bij alle lichtomstandigheden in elke situatie, in hetzelfde brillenglas.

 

Drie maanden omruilgarantie

We zijn er zo zeker van dat u zult genieten van uw nieuwe bril met Transitions glazeb. Bij aanschaf van uw bril heeft u recht op drie maanden omruilgarantie. Als u niet tevreden bent met over het meekleurende aspect van Transitions, dan ruilt uw opticien kosteloos uw brillenglazen om naar een niet meekleurende variant van dezelfde glazen. U heeft drie maanden omruilgarantie na het ophalen van de bril.

 

Een gratis persoonlijke upgrade

Kiest u voor Transitions in combinatie met Varilux of Eyezen brillenglazen, dan ontvangt u een gratis persoonlijke upgrade. Uw opticien vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Actie voor Winnaars
Varilux actie voor winnaar
Bekijk de voorwaarden

Varilux actie voor winnaars

Nu 50% korting op uw 2e paar Varilux multifocale brillenglazen. 

Vraag uw opticien naar de mogelijkheden.


Ligging

Route en kaart
Openingstijden

Maandag: geslotenDinsdag: 09.00 - 18.00 uurWoensdag: 09.00 - 18.00 uurDonderdag: 09.00 - 18.00 uurVrijdag: 09.00 - 21.00 uurZaterdag: 09.00 - 16.00 uurZondag: geslotenKijk op de website voor de actuele openingstijden van Alferink Optiek.


Over Alferink Optiek

Alferink Optiek in Heesch is een gezond en modern optiekbedrijf dat sinds 1977 met veel plezier brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen levert. Ze staan voor deskundig en persoonlijk advies, goede service en kwaliteit. In de winkel is een uitgebreide collectie brillen, contactlenzen, kinderbrillen en zonnebrillen van verschillende bekende modemerken. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend advies, informatie over de nieuwste modetrends of een deskundige oogmeting (op afspraak). Bij Alferink Optiek bent u verzekerd van de beste zorg voor uw ogen.

Bezoek website

Maak een afspraak

Voor een oogmeting

storelocator.card.book_appointment